Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Tagliatelle med svampe, selleri & rucola
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Tagliatelle med svampe, selleri & rucola

Tagliatelle med svampe, selleri & rucola

Skøn krydret pastaret med et par dråber trøffelolie.

4
Print

300 g fuldkornstagliatelle
1 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
150 g selleriknold tynde stave
250-300 g blandede svampe
reven skal af ubehandlet citron
1 dl grønsagsbouillon eller kogevand fra pastaen
1 håndfuld rucola
salt, peber
et par dråber trøffelolie

Sådan gør du: Kog, afdryp, og hold pastaen varm. Gem lidt af kogevandet fra pastaen. Varm olien i en sauterepande, og svits hvidløg og selleri heri nogle minutter. Bland svampe og citronskal ved, og svits det hele yderligere nogle minutter. Tilsæt lidt bouillon eller kogevand fra pastaen. Vend den kogte pasta med fyld og rucola. Smag til med salt, peber og et par dråber trøffelolie, før retten serveres med ekstra citron.

Tip! Vælg pasta med fuldkorn, så får du masser af god smag og fibre, som giver dig langvarig mæthedsfornemmelse og et stabilt blodsukker.

Energi pr. person: 330 kcal, fedt 17%, protein 14%, kulhydrat 69%
 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad