Vegetarisk postej med boghvede
SPONSORERET indhold

Vegetarisk postej med boghvede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Postejen har konsistens som paté og kan udgøre en hovedret, hvis du supplerer med et par sunde salater.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
03. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4-6

Ingredienser

1 ½ dl hel boghvede (fås f.eks. i helsekostbutikker)
400 g gulerødder
1 grøn squash
1 løg
3 æg
2 dl mælk
3 spsk grahamsmel
1 fed finthakket hvidløg
1-1½ tsk karry
salt og peber
100 g fetaost
lidt smør og rasp til formen
4 spsk grov rasp
3 spsk revet parmesan.

Sådan gør du

Kog boghveden 10-15 min., og lad den trække under låg.

Skræl og riv gulerødder, squash og løg groft. Pisk æggene sammen med mælk og grahamsmel. Bland boghveden sammen med finthakket hvidløg, de revne grøntsager og æggeblandingen. Krydr godt med karry, salt, peber og smuldret fetaost.

Smør en form med lidt fedtstof og drys den med rasp – hæld grøntsags-æggeblandingen heri, og drys med rasp og parmesan. Bag postejen i ovnen 30 min. ved 185 grader.


PRØV OGSÅ: Andebryst med sprøde rodfrugt-kartoffelkager, krydderurter og chili