-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Vegetarisk postej med boghvede
Postejen har konsistens som paté og kan udgøre en hovedret, hvis du supplerer med et par sunde salater.
4-6
Ingredienser
- 1 ½ dl hel boghvede (fås f.eks. i helsekostbutikker)
- 400 g gulerødder
- 1 grøn squash
- 1 løg
- 3 æg
- 2 dl mælk
- 3 spsk grahamsmel
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1-1½ tsk karry
- salt og peber
- 100 g fetaost
- lidt smør og rasp til formen
- 4 spsk grov rasp
- 3 spsk revet parmesan.
Sådan gør du
- Kog boghveden 10-15 min., og lad den trække under låg.
- Skræl og riv gulerødder, squash og løg groft. Pisk æggene sammen med mælk og grahamsmel. Bland boghveden sammen med finthakket hvidløg, de revne grøntsager og æggeblandingen. Krydr godt med karry, salt, peber og smuldret fetaost.
- Smør en form med lidt fedtstof og drys den med rasp – hæld grøntsags-æggeblandingen heri, og drys med rasp og parmesan. Bag postejen i ovnen 30 min. ved 185 grader.