Verdens nemmeste romsnegle
Foto: Mikkel Adsbøl Disse romsnegle er supernemme at lave - og så smager de forrygende.

Verdens nemmeste romsnegle

Alle de fristende kager i bagervinduet er faktisk ret sjove at bage selv, og endda uden at det behøver at være særlig vanskeligt eller tidkrævende. Her har vi brugt færdig butterdej til at bage små lækre romsnegle - det er så superenkelt, at du kan have friskbagte snegle til aftenkaffen på under en halv time. Se bare her:

printer Print
plate 16 stk.

Remonce:
50 g marcipan
½ dl sukker
50 g smør
1 tsk. kanel
1 spsk. rom

1 pakke butterdej (250 g)

Sådan bager du verdens nemmeste romsnegle

  1. Kom alle ingredienserne til remoncen i en skål, og rør det til en jævn masse.
  2. Rul butterdejen ud til 24 × 30 cm. Spred remoncen over dejen i et jævnt lag, og rul løst sammen, da den udvider sig. Læg rullen på køl 1 time.
  3. Skær dejrullen i ca. 1 cm tykke skiver. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem let, så de flader ud.
  4. Bag kagerne på andenøverste rille ved 180 gr. i ca. 12 min.

TIP: Pynt evt. med romglasur af flormelis iblandet lidt rom.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kanelsnegle, Kage og Bageopskrifter