salat
SPONSORERET indhold

Wasabi cæsar salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cæsar salat med kylling og et stærkt pift.

Af: Peter Riisager
08. sep. 2009 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser


300 g kogt kyllingefilet
2 ansjoser/sardeller
1 fed hvidløg
25 g fintrevet parmesan
1-2 tsk wasabicreme
1 spsk citronsaft
1-2 tsk worcestershire sauce
150 g græsk yoghurt 2%
salt, peber
1 pose sukkerærter
1 romainesalat eller 2 mini romaine
150 g ærter
¼ dl wasabiærter
25 g parmesan i flager
200 g groft brød.

Sådan gør du:

Pil kyllingekødet i mindre stykker.

Findel ansjos, hvidløg, parmesan, wasabicreme, citronsaft, worcestershire og yoghurt med en stavblender og smag dressingen til med salt, peber og evt. ekstra wasabi og worcestershiresauce.

Snit sukkerærterne og bræk salaten i lidt mindre stykker. Bland med kylling og ærter. Hæld lidt af dressingen over og drys med wasabiærter samt parmesan.

Servér med groft brød.