-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Toscansk pasta
Giv den klassiske pasta med kødsovs et strejf af citronskal, oliven og persille - og forlæng dens levetid som hverdagsret i jeres køkken.
Toscansk pasta
Næsten som i Italien. Retten her er superlækker og et fantastisk alternativ til en klassisk bolognese.
Tid: ca. 30 min.
(4 pers.)
1 løg
1 grøn chili
250 g champignoner
4 skiver pancetta eller bacon
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
300 g hakket svinekød
1 dåse cherrytomater (kan erstattes af flåede hakkede tomater)
salt og peber
300 g brede pastapenne
50 g hel parmesanost
reven skal af 1 økologisk citron
1 lille håndfuld persille
lidt oliven
1. Pil og hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Rens og skær champignoner i skiver. Skær pancettaen i små stykker.
2. Varm olien i en stor gryde, og svits løg, chili, champignoner, pancetta, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet, og brun det godt.
3. Tilsæt cherrytomaterne, og lad kødet simre under låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
4. Kog pastaen som angivet på emballagen, og server med kød, høvlet frisk parmesanost, citronskal, hakket persille og oliven.