-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Rabarbersorbet med ingefær
Ingefær går godt sammenmed den syrlige rabarber.Bryder du dig ikke om denkrydrede ingefærsmag,kan du erstatte ingefærmed en vaniljestang.
4 personer
Ingredienser
- 1 kg rensede rabarberstilke i mindre stykker
- 5 dl vand
- 4 tynde skiver frisk ingefær
- ca. 225 g sukker
- evt. 1 past. æggehvide
- Pynt:
- hakket chokolade
- Kog rabarberstilkene med vand og ingefær i ca. 10 min. Si saften fra, der skulle blive 6- 7 dl. Smag saften til med sukker.
- Hæld den søde saft i en passende plastboks, og frys den. Rør den igennem med ½-1 times mellemrum. Regn med ca. 5 timers frysetid.
- Vil du have en luftigere sorbet, vender du en pisket æggehvide i isen og fryser den endnu 15-20 min. inden serveringen. Drys evt. hakket chokolade over hver enkelt servering.