-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Rødbedesuppe med bacon og peberrod
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 200 g bagekartofler
- 750 g rødbeder
- 1½ spsk olivenolie
- ½ tsk korianderfrø
- ½-1 tsk chili, finthakket
- 1 l vand eller hønsebouillon
- 1 lime eller ½ citron, saften heraf
- salt og peber
- 100 g bacon, skåret i tern
- 2 spsk peberrod, revet
- 1 dl persille, hakket.
- Tilbehør: groft brød
Sådan gør du
- Snit løg og hvidløg i mindre stykker. Skræl gulerødder, kartoflerne og rødbederne og skær dem i grove tern.
- Opvarm olivenolie i en gryde, og rist løg ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og rist fortsat 1 min. Tilsæt gulerod, kartoffel, rødbede, korianderfrø og chili og rist videre ved svag varme i 7-8 min. Hæld hønsebouillon eller vand herved, og kog suppen i ca. 25 min under låg indtil rødbederne er møre. Blend suppen, og krydr med lime eller citronsaft, salt og peber.
- Skær bacon i små tern og steg det sprødt på en pande.
- Servér rødbedesuppen med et drys persille, revet peberrod og sprødstegt bacon. Spis groft brød til din suppe.