-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Hjemmelavet rødkål med balsamico
Jeg bruger altid andefedt, fordi det giver rødkålen en dejlig dyb smag og en flot glans.
Til seks personer:
1 rødkål, uden stok og skåret tyndt
4 spsk andefedt (alternativt smør)
1 helt løg
4 dl rødvin
100 g brun farin
1 kanelstang
10 hele nelliker
5 kapsler kardemomme
4 spsk ribsgelé
Annonce
1 dl eddike balsamico
salt og friskkværnet peber.
Svits rødkålen i andefedtet ved mellemvarme, til den skinner – den må ikke brune. Tilsæt resten af ingredienserne og krydr med salt og peber. Læg låg på, og lad det simre 2 timer.
Tag løget op, og krydr igen med salt og friskkværnet peber. Smag også, om der skal lidt ekstra balsamico i.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter