-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Saltkringler: Sådan bager du dem selv
Julens bagværk er ofte sødt, men man kan også få lyst til lidt salte julesnacks som disse små og lækre saltkringer.
30 stk.
Ingredienser
- 10 g gær
- 2 dl lunkent vand
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 275 g hvedemel, gerne manitobahvedemel
- 1 sammenpisket æg
- 2-3 spsk. flagesalt
Sådan gør du:
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er smidig.
- Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
- Del dejen i 30 stykker. Rul dejen til lillefingertykke pølser, og form små kringler direkte på bagepapir på en bageplade.
- Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med flagesalt.
- Bag kringlerne ved 200 gr. i ca. 12 min., til de er gyldne.