-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Bag en skøn snickerskage
Sådan bager du en lækker kage, der smager af Snickers. Her får du opskriften på en lækker kage med masser af karamel, peanuts og chokolade. Bunden til snickerskagen er bagt med salte kiks og salte peanuts i bunden for at give den den helt rigtige smag af Snickers. Se hvordan, du bager en snickerskage her:
12
Total:1 time 30 minutter
Arbejdstid:1 time
Ingredienser
Bund:
- 200 g Ritz saltkiks
- 250 g saltede peanuts
- 5 æggehvider
- 4 dl sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vaniljesukker
Glasur:
- 200 g lys chokolade
- 100 g smør
- 5 æggeblommer
- 100 g flormelis
Pynt:
- 2½ dl piskefløde
- 50 g chokolade
- 50 g peanuts
Sådan gør du:
- Læg kiksene i en kagepose, og knus dem groft med en kagerulle. Gør det samme med peanutsene.
- Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det bliver en tyk og blank marengs. Vend kiks, peanuts, bagepulver og vaniljesukker i.
- Bred dejen ud i en smurt springform (24-26 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på nederste rille ved 180 grader i 25-30 min. Afkøl kagen i formen på en rist.
Sådan gør du:
- Hak chokoladen fint. Smelt smørret, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør, til det er smeltet sammen, og afkøl let.
- Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig creme, og vend chokoladeblandingen i. Sæt glasuren i køleskabet, til den er smørbar.
- Sæt kagen på et fad, og smør glasuren over. Sæt kagen koldt, til glasuren er stivnet.
- Før servering: Pynt kagen med flødeskum, grofthakket chokolade og peanuts.