-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Spansk kyllingegryde
Alt i én gryde med masser af smag.
4
Ingredienser
- ¼-½ gram safrantråde
- 2 dl kogende grønsags- eller kyllingebouillon
- 2 spsk olivenolie
- 1 stort hakket løg
- 500 g kyllingebryst i store tern
- salt, peber
- 1 tsk stødt kanel
- 1 udkernet, hakket chili
- 2 spsk sherryeddike
- 1 spsk blomsterhonning
- 200 g cherrytomater i halve
- 1 dl sultanas rosiner
- 2 spsk persille
- 2-3 spsk ristede pinjekerner
- 300 g fuldkornsris
- Sådan gør du: Kom safrantrådene i en skål, hæld kogende bouillon over, og lad dem trække.Varm olien i en gryde eller stor sauterepande, og sauter løget gyldent. Kom kyllingestykkerne ved, brun dem på alle sider, og krydr med salt og peber. Hæld safranbouillonen ved, tilsæt kanel, chili, eddike, honning, tomater og rosiner. Bring det hele i kog. Dæmp varmen, og lad retten snurre i 8-10 minutter, til væden er reduceret, og kyllingekødet er gennemstegt. Smag til med yderligere krydderier, drys med persille samt pinjekerner, og server med ris.
- Energi pr. person: 630 kcal, fedt28%, protein 22%, kulhydrat 50%