nem banankage
SPONSORERET indhold

Cofoco-kokkens opskrift på svampet banankage

Nem banankage med masser mørk chokolade.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Bulls
19. jan. 2011 | Mad | ALT for damerne

Cofoco-kokkens opskrift på ”Mors Banankage”

 

150 g. blød smør

150 g. sukker

3 æg

1 tsk. natron

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vanillesukker

2 tsk. stødt kanel

150 g. mel

2-3 bananer

300 g. mørk chokolade

 

1. Smør og sukker piskes luftigt. De tre æg tilsættes et ad gangen og de tørre produkter blandes i en skål og sigtes i massen.

2. Herefter moser du bananerne og den mørke chokolade sammen og vender det i massen, som du putter i en form og derefter bager i ovnen ved 180 grader i cirka en halv time.

3. Kagen skal være godt svampet.

“Velbekomme!”