Kinder Is

Foto: Getty Images Omg!

Her er svaret på alle dine Kinder-drømme

Vi ses i kiosken!

Er du fan af is og den helt særlige kombi af chokolade og mælk, er der en lækker surprise på vej til dig!

LÆS OGSÅ: Du har sandsynligvis skåret din avocado forkert hele livet…

Gør klar til kø foran kioskerne, for nu kommer is-varianterne af de højtelskede Kinder-favoritter nemlig endelig til Danmark. Det er et resultat af et samarbejde mellem Unilever og Ferrero, der nu giver dig en is-oplevelse uden sammenligning.

Ja, du læste rigtigt. Kinder-isene er landet i Danmark, og danskerne kan nu tage forskud på sommeren med iskolde varianter af Kinder Mælkesnitten, Kinder Bueno, Kinder Sticks og Kinderægget.

Her er, hvad du kan forvente:

stick_singolo_intero2_ul.png

KINDER Ice Cream Stick

KINDER Ice Cream Stick kombinerer flødeis lavet på sødmælk med en skal af mælkechokolade.

sandwich_singolo MODIFICATO.jpg

KINDER Ice Cream Sandwich

Ligesom alle andre KINDER-produkter er KINDER Ice Cream Sandwich lavet på lækre ingredienser: Cremet mælkeis produceret på 40 pct. sødmælk, der er lagt mellem to kiks lavet på fem forskellige kornsorter.

25_kbic_cone_primary.png

KINDER Bueno Ice Cream Cone

Den berømte KINDER Bueno hasselnøddebar kan nu også fås som isvaffel. Unik hasselnøddeis møder en kerne af mælkechokoladesauce, der er omgivet af en sprød vaffel med et tyndt lag af hasselnøddetopping lavet på Ferrero hasselnødder, og på toppen drysset med chokoladestykker.

Kinder Bueno Bar OOH.png

KINDER Bueno Ice Cream Bar

KINDER Bueno fans bliver begejstrede her: Den unikke Bueno bar er nu også tilgængelig som is. Et mix af hasselnøddeis med en kerne af hasselnøddefyld, dækket med mælkechokolade og pyntet med hasselnøddestriber.

joy_intero_ul.png

KINDER Joy Ice Cream

Det ikoniske KINDERÆG findes nu også som is! Det indeholder lækker mælke- og chokoladeis i et bæger med en spændende overraskelse til sommeren.

De nye KINDER is kan købes stykvis der, hvor du ellers køber is og er ifølge en pressemeddelelse skabt omkring kerneværdien ”god smag, afbalancerede portioner og naturligvis i tråd med Unilevers ”Responsibly Made for Kids”-retningslinjer samt nogle Kinder Bueno-produkter, der tiltaler en bredere forbrugerskare”.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ispinde og Chokolade