Cara Delevigne
SPONSORERET indhold

Sådan får du flotte og fyldige bryn

Velplejede bryn gør en markant forskel for dit udseende, fordi dine øjne rammes smukt ind, og hele ansigtet får et løft. Her er alt, du behøver (og mere til) for at kunne forfine brynene og vedligeholde dem derhjemme.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Getty Images
31. okt. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Find den rette form

Ønsker du at rette op på dine bryns nuværende form, er en behandling hos en professionel en rigtig god investering. Klinikker i hele landet tilbyder retning af bryn, men sørg for at vælge et sted, du har tiltro til eller har fået anbefalet.

2. Vedligehold derhjemme

Når først formen på brynet er på plads, kan du nemmere vedligeholde brynene derhjemme.

Pluk brynene
Pluk altid brynet nedefra og kun de hår, der ligger uden for brynets form. Plukker du brynene efter et bad, er hårsækkene åbne, og hårene er nemmere at trække ud (og det gør mindre ondt). Gå efter en skrå pincet, der kan få fat i selv de fineste hår.

Stainless Slant, ­Tweezerman, 179 kr.

Red hårene på plads
En vippebørste er et genialt redskab, når det gælder bryn. Brug den både undervejs, når du retter brynet til, og bagefter for at rede hårene på plads. Spray evt. et fint lag hårlak over børsten for let hold.


Mascara/Brow Brush, Tromborg, 140 kr.

LÆS OGSÅ: Kan neglelak blive for gammel?

3. Definer brynene

Med en smule farve og det rette udstyr kan du definere dine bryn, så de syner fyldigere og længere. Gå gerne efter en farve, der er en tone lysere end dit eget bryn – aldrig mørkere.

Fyld de små huller ud
Fyld små huller i brynet ud ved at tegne lette, små strøg direkte på hårene, og afslut med at børste ­brynet igennem.

Eye Brows, Fling, MAC, 150 kr.

Brynmascara
Skal det være så simpelt og enkelt som muligt at tilføre brynene farve og hold, kan du bruge en farvet bryngelé, der fungerer som en brynmascara.


Brow This Way Brow Styling Gel, Rimmel, 59 kr.

Ekstra hold
For ekstra hold kan du børste brynet på plads med en klar bryngelé. Denne fås også i blond og brun.


Longwear Eyebrow Gel, Chanel, 265 kr.

Flere produkter samlet et sted
Med et øjenbrynssæt har du flere af dine produkter samlet ét sted. Denne klassiker indeholder to øjenskygger, en pincet, en skrå pensel og et dobbeltspejl - den ene side med forstørrelse. Smart! Fås i to nuancer.


Brow Kit, Light, Bobbi Brown, 395 kr.

LÆS OGSÅ: 8 uundværlige hårtips: Undgå krus, få volumen og meget mere

4. Ekstra hjælp

Er dine bryn overplukkede, svage eller ude af form, kan du ved hjælp af et brynserum stimulere hårets vækst, men også tålmodighed kan gøre underværker. Undgår du helt at plukke dine bryn i 1-3 måneder, kan hårene vise sig at komme frem igen.

Brynserum
M2's brynserum stimulerer brynets vækst, og fylder dem ud takket være det virkningsfulde MDN+ kompleks og den naturlige ingrediens Black Seed Rod Oil. M2 lover forandringer i form og fylde efter 4-6 uger. Påfør serummet om aftenen på tør, nyrenset hud, der hvor du ønsker at optimere dit bryn.

Brows Eyebrow Renewing ­Serum, M2 Beauté hos Nicehair.dk (sponsoreret) 1.040 kr.

Anbefalet til dig