7 tips – sådan ved du, at du har den rette størrelse bh

7 tips – sådan ved du, at du har den rette størrelse bh

Livet er for kort til irritation over rødvinspletter på yndlingskjolen og bh'er, der begrænser. Få hjælp til at slippe for en af irritationsmomenterne.

Hvad har en våd sok, en vabel, en indtørret rødvinsplet på yndlingssommerkjolen og en for lille bh til fælles?

Alle sammen er det små ting, der i løbet af dagen kan vokse sig så store i bevidstheden, at man til sidst må stoppe op og udbryder forbandelser, der vil kunne forarge selv den mest brovtende jord- og betonarbejder.

Men det er altså også bare fordi at der ikke er noget - som især bh'en - der begrænser, skære ind i huden og generelt bare være et særdeles anstrengende bekendtskab.

Og vi kender det alle sammen. Ifølge Triumph benytter kun 30 procent sig af den rigtige størrelse bh, mens resten (af os) benytter os af enten for små eller for store bh'er.

Triumph har lanceret Magic Wire, der er en formgivende bh, som med en blød fleksibel bøjle i silikone og glatte linjer afhjælper netop den irritation, som almindelige bh'er kan give. Den superfleksible bøjle følger kroppens linjer og bevægelser, og så kommer den med formgivende skåle og findes i alle størrelser op til en H-skål.Men næste gang du skal købe bh, er det dog altid en god ide, at få ekspedienten til at måle efter. For ligesom med kroppens størrelse, så ændrer vi også bh-størrelser gennem hele livet.

I samarbejde med Triumph giver vi dig her 7 gode tips til, hvordan du ved, om du har den rette størrelse!

1. Sørg for, at sidepanelerne på din bh føles faste men komfortable om din ryg.

2. Tjek, at din bh bagpå er på linje med fronten

3. Din barm bør passe godt i skålen, uden at noget flyder ud under kanten.

4. Din bøjle og sidepaneler skal ligge fladt mod din krop og omkring konturerne under dine bryster.

5. Vær specielt opmærksom på midterstykket mellem brysterne foran – det skal også ligge fladt mod din krop.

6. Før du justerer stropperne, så tjek at dine bryster er i en naturlig position (normalt halvvejs mellem dine skulder og din albue)

7. Fastgør din bh i den yderste hægte. Ved brug af bh'en vil materialet give sig lidt, og du kan let justere og stramme bh'en op.

Prøv Triumphs test her og find ud af, hvilken størrelse bh der passer dig. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryster