Ann Sofie Bønnelykke
Foto: PR Ann Sofie ­Bønnelykke passer også på sin hud ved at spise sundt, dyrke motion og drikke vand.

Ann Sofie Bønnelykke

"Dette produkt sikrer verdens blødeste hud"

Ann Sofie Bønnelykke, 35, Head of PR & ­Communications hos Custommade, prioriterer fugt og glød højt og kunne aldrig drømme om at bruge pudder, fordi det føles tungt på huden.

1. Morgenrutinen

Jeg elsker at bruge Karmamejus saltskrub i badet, særligt når jeg først har brugt mærkets ­effektive tørbørste på hele ­kroppen først. Det sikrer verdens ­blødeste hud.

Nova Salt Body Scrub 02, ­Karmameju hos Nicehair.dk (sponsoreret), 299 kr.

2. Pleje til tykt hår

Jeg er vild med duften og den virkning, som Davines' Momo-serie har på mit hår. De produkter passer ­rigtig godt til mit tykke hår. Jeg er vild med hele konceptet bag mærket – alt fra de ­lækre konsistenser og dufte til de fine emballager.

Momo Shampoo, Davines hos Nicehair.dk (sponsoreret), 190 kr.

3. Sleeping ­beauty

Jeg elsker Amazing Spaces ansigtsmasker, Miracle Mask og Beauty Sleep Mask. Jeg bruger dem lige efter hinanden og kan mærke og se, hvor meget fugt og glød, de giver hver gang.

Beauty Sleep Mask, Amazing Space, 380 kr.

4. 30 dages kur

Jeg har altid troet på, at det vigtigste i forhold til at bibeholde en smuk hud er at spise sundt, dyrke motion og ikke mindst drikke vand. Derudover er en hudplejerutine med rens, fugt og hyppige ansigtsmasker vejen frem for mig, og Bioeffects fantastiske 30 dages kur gør min hud synligt fyldigere.

30-Dayes ­Treatment, ­Bioeffect, 1.895 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne creme er helt igennem magisk og får selv de tørreste områder til at forsvinde”

5. Let makeup

Jeg bruger kun lidt makeup, for mig er det vigtigste at have glød i ansigtet. Her bruger jeg MACs Strobe Cream, der giver den fineste glød. Den, og Kjær Weis' cremede blush, og så behøver jeg næsten ikke andet. Jeg bruger aldrig ­pudder og foundation, det giver mig følelsen af at have en maske på.

Strobe Cream, MAC, 270 kr.

Cream Blush, Sun Touched, Kjær Weis, 389 kr.

6. Klassiske Coco

Jeg er stor fan af Chanels parfumer, og jeg bruger flere af deres klassikere; Den pudrede No. 5, den mere dybe og mørke Coco Noir, og den orientalske Coco Mademoiselle.

N°5, Eau de ­Parfum, 100 ml, Chanel, 1.015 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Min næste investering må være en skræd­dersyet ansigtsbehandling hos Dare To Care. Behandlingen ­inkluderer både peeling, ­dybderens, massage og maske. Skræddersyet ­ansigtsbehandling, 90 min., 1.200 kr. Se mere på Klinikdaretocare.com

LÆS OGSÅ: Er din hud særligt sensitiv?

LÆS OGSÅ: 4 tips, der gør din krop forårsklar

LÆS OGSÅ: 5 ting vi gør helt forkert, når vi bruger blush

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hudpleje, Hår og Ansigtsmasker