Anne Sofie Espersen
SPONSORERET indhold

"Det værste scenarie for mig er at være overdressed"

Skuespiller Anne Sofie Espersens lejlighed i Københavns Indre By byder på et clean og stilrent miljø, men i garderoben er der mere fri leg. Den favner både klassiske business-suits, frakker og rullekravebluser samt rockede cowboyboots, blødt homewear og masser af løbetøj.

Af: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
09. feb. 2022 | Mode | ALT for damerne

Stil

Hmm, jeg er meget promiskuøs i forhold til min stil. Jeg kan både lide at være en rock chick, men jeg elsker også at være klassisk og ”suite up”.

Inspiration

Jeg søger meget min modeinspiration på sociale medier, hvor jeg nok primært finder inspiration til min hverdagsstil.

Favoritdesigner

Jeg tror ikke, man kan sige, at jeg har én favoritdesigner. Jeg kan godt lide at mikse noget lidt pragende med noget helt basic. Jeg kan også godt lide at mikse dyre mærker med basic tøj. Det giver det lidt kant, og så kan jeg mikse og matche, som jeg vil.

AnneSofieEspersen.jpg
Strikken her har Anne Sofie et ømt punkt for, da det er sønnens veninde og ven af familien, Chloé Monchamp, der har designet den i samarbejde med Nakd. Bæltet er fra Zadig & Voltaire.

Hverdag

Nogle dage løber jeg rundt i min hjemme-uniform, som gerne er Moshi Moshi Minds homewear, som jeg er helt vild med. Andre dage elsker jeg at tage mit business-suit på eller jeans og en pelsjakke. Jeg elsker at lege med udtryk alt efter dagen og mit humør.

LÆS OGSÅ: "God stil for mig er, hvad man som individ har det bedst i"

Fest

Det er 100 % efter humør. Men det værste scenarie for mig er at være overdressed. Så føler jeg mig simpelthen ikke tilpas.

Garderobehits

Udvalget i min garderobe er meget bredt fordelt, men jeg har nok flest suits.

AnneSofieEspersen1.jpg
Anne Sofie i suit fra Dorothee Schumacher, top fra Moshi Moshi Mind og sko fra Billi Bi.

Igen & igen

Jeg har et soft spot for rullekraver. Både dem fra de dyre mærker, men også dem fra Zara. Og så toppe med bokserryg – dem kan jeg ikke stå for!

Jeans

Lige nu banker mit hjerte for momjeans, selvom jeg muligvis er 10-15 sæsoner for sent på den til den trend.

Sko

Jeg skelner ikke mellem sko til hverdag og sko til fest. Men i mit skab har jeg mest støvler og sneakers. Jeg er meget glade for støvler og loafers fra Billi Bi; de sidder så godt og er supercool.

AnneSofieEspersen2.jpg
Cowboy-støvler fra Zara, glimmerstiletter fra Dune London og støvler med frynser fra Billi Bi.

Smykker

Jeg har nogle favoritter til hverdag, hvor Jane Kønig nok render med prisen som mine mest foretrukne. Heldigvis har jeg også et job, som gør, at når jeg skal være rigtig fin, så jeg kan låne smukke smykker til lejligheden. Her låner jeg gerne de smukkeste smykker fra Dulong Fine Jewelry, som heldigvis altid står klar med et sæt.

AnneSofieEspersen3.jpg
Smykker fra Jane Kønig og ”fuck”-brochen, som Anne Sofie købte som et symbol på, at livet ikke altid går som planlagt, og nogle gange må man bare sige fuck.

Tasker

Jeg har ikke så mange tasker, men Zadig & Voltaire og Marc Jacobs er jeg meget glad for. Jeg har også et par gamle klassikere fra Louis Vuitton og nogle Dior-tasker, som jeg har arvet fra min mor, og dem ELSKER jeg!

Altid i tasken

Lipgloss og tandstikker kan jeg ikke leve uden.

AnneSofieEspersen8.jpg
Øreringe fra Jane Kønig og produkter fra Mac, Aésop og Chanel. Kosttilskud fra Breathe, som Anne Sofie selv er hjernen bag.

Butikker

Min søsters geniale butik Strand 8. Den ligger i Hirtshals i Nordjylland, og jeg elsker simpelthen alt i den. De har mærker som Moshi Moshi Mind, Ganni og Rabens Saloner. Helt klart et besøg værd.

Største samling

Jeg løber hver eneste dag, så jeg har rigtig meget løbetøj. Måske for meget, faktisk.

AnneSofieEspersen4.jpg
Sweatshirt fra Blanche og sko fra Apair.

Mere af

Det næste, som jeg skal have mere af, er lækkert og pænt undertøj. Min garderobe er ikke helt kommet dertil endnu, men det bliver mit næste køb.

LÆS OGSÅ: ”De hvide cowboystøvler gav mig vinger"

Tendenser

Jeg elsker, at moden lige nu er modig, og at reglerne er lidt mere udviskede end før. Det passer virkelig sådan en som mig, for jeg elsker at lege med stilarterne og føler mig ikke hjemme i én bestemt trend eller ét bestemt look.

AnneSofieEspersen9.jpg
Grå frakke fra Harris Wharf og ternet fra Ba&sh.

Bedste køb

Mine cowboystøvler fra Apair. De er brune, grønne, orange og totalt rockede. Jeg elsker dem!

AnneSofieEspersen7.jpg
Lædersæt fra Ba&sh, støvler fra Apair og bogen ’The Mental Load: A Feminist Comic’, som alle ifølge Anne Sofie burde læse.

Seneste køb

Nye rullekraver fra Zara; de er simpelthen så gode, og jeg kan næsten ikke få nok af dem.

Mest opstigtsvækkende køb

Mit mest opsigtsvækkende køb er nok et par bukser fra Vivienne Westwood. De er købt i den genbrugsshop, som topmodel Helena Christensen i sin tid drev.

LÆS OGSÅ: "Jeg "dresser" mig nok mere op end gennemsnittet"

Aldrig uden 

Mine vintagetasker, som jeg har arvet fra min mor. De har stor affektionsværdi, og jeg skiller mig aldrig af med dem.

AnneSofieEspersen6.jpg
Sort taske fra Zadig & Voltaire, brun taske fra Jérôme Dreyfuss og ternet taske fra Louis Vuitton.

Klar på 5 minutter

Hvis jeg skulle ud af døren på fem minutter, ville jeg smide et par jeans og en T-shirt på. Derudover ville jeg i denne tid snuppe en varm frakke og et par sneakers, og så ellers bare ud ad døren.

God stil 

Klæd dig enkelt og i din egen stil – du behøver ikke en masse tingel-tangel for at se godt ud!

AnneSofieEspersen5.jpg
Det flotte sæt fra Blanche får et rocket tvist med lange cowboystøvler fra Zara.

Anbefalet til dig