Cecilie Jørgensen fra Cecilie Copenhagen
Foto: Naomi Akvama

Cecilie Jørgensen fra Cecilie Copenhagen

"Der er lidt Sonja fra Saxogade over disse briller, og jeg er vild med dem"

Her er, hvad designeren bag Cecilie Copenhagen, Cecilie Jørgensen, har på ønskelisten

Cecilie Jørgensen, 21, er designeren bag det danske mærke Cecilie Copenhagen, som har givet nyt liv til partisanprintet herhjemme og internationalt. Selv drømmer hun om blomsterprint, friske jordbær på stranden og øl fra Jamaica.

LÆS OGSÅ: Maria Gerhardt: Det læser jeg lige nu

Her får du 10 hun ka' li'.

LÆS OGSÅ: Evangelie Smyrniotaki: "Jeg elsker at have noget i mit hjem, der minder mig om smukke steder og øjeblikke"

1. Bluse, Cecilie Copenhagen, 1.895 kr. "Off shoulder-blusen har været overalt denne sæson, men denne har en bindebåndsdetalje, som jeg synes tilføjer noget særligt. Jeg glæder mig til at danse rundt i den i de lange sommernætter."

2. Net, Filet à Provisions hos Landmade.fr, ca. 70 kr. "De franske net findes i de skønneste farver og er uundværlige til en lang dag på stranden, fordi de både kan rumme håndklæde, solcreme og en flaske kildevand."

3. Kurvestol, Nanna Ditzel Design, 9.995 kr. "Jeg har lige fået altan, og denne hængende kurvestol står meget højt på min ønskeliste. Jeg drømmer om at drikke en øl i solen eller bare en eftermiddagsslapper."

4. Buksedragt, Cecilie Copenhagen, 2.495 kr. "Jeg har altid elsket
buksedragter, som jeg har valgt at implementere i min nyeste kollektion. Denne vil jeg leve i hele sæsonen, til sandaler på stranden og høje sko om aftenen."

5. Øl, Red Stripe, 25 kr. "Flasken er bare for fin, og så smager den virkelig godt, særligt i solen med gode venner."

6. Sun Specialist SPF 40 High Protection Cream, Jurlique, 275 kr. "Jurlique er en klar favorit på min skønhedshylde, fordi produkterne dufter dejligt og er biodynamiske. Denne solcreme er ingen undtagelse."

7. Glas, Kartell, 390 kr. for 4 stk. Skål, Kartell, 565 kr. for 4 stk. "En af de ting, jeg elsker mest ved den danske sommer, er friske og søde jordbær. Jeg vil nyde at spise dem med fløde og drikke frisk lemonade af dette fine glasservice hele sommeren."

8. Pyjamas, Dolce & Gabbana, ca. 7.690 kr. pr. del. "Denne fine Dolce & Gabbana-pyjamas fungerer både til strand, arbejde og fest, og så kommer jeg i godt humør af at kigge på den."

9. Sandaler, Chloé, 3.400 kr. "Wow. Jeg har totalt forelsket mig i disse netsandaler fra Chloé. De er mega cool."

10. Solbriller, Dries Van Noten, 2.220 kr. "Kom sol, kom sommer. Der er lidt Sonja fra Saxogade over disse briller, og jeg er vild med dem."

LÆS OGSÅ: Stella McCartney tager tykt pis på modebranchen i kampagnevideo – og vi elsker det

LÆS OGSÅ: Willow Smith er Chanels nye muse – se den første kampagne her

LÆS OGSÅ: 3 danske stylister: Det skal du have med i kufferten