Charlotte Torpegaard
SPONSORERET indhold

Charlotte Torpegaard: “En stor del af min skønhedsrutine handler om, hvad jeg kommer i kroppen”

Skønhedseksperten Charlotte Torpegaard, 47, har netop åbnet et unikt skønhedsunivers i ­Kongens Have i København. Her får du hendes personlige favoritprodukter.

Af: Marie Brodersen Foto: Marie Louise Munkegaard
28. nov. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Über-olien
Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker ansigtsolier, og skulle jeg vælge ét eneste produkt blandt alt, jeg har prøvet, så ville det være denne fra Vintner's Daughter. "The Face Oil to end all Face Oils", skrev den populære skønhedsblog Into The Gloss. Og jeg er fuldstændig enig.

Active Botanical ­Serum, 30 ml, Vintner's ­Daughter, 1.495 kr.

2. Tank op
Forestil dig en vild blomstereng med ­jasmin, rose, kamille og ­lindeblomst. Økologisk selvfølgelig. Og kom det så på ­flaske sammen med ­hyaluronsyre, og se, hvad det gør for din hud. Jeg bruger engelske Amly Botanicals morgen og aften og gerne i løbet af dagen, når huden trænger til et opfriskende boost.

Silver Rich Face Mist, Amly Botanicals, 100 ml, 445 kr.

3. Fri for cellulite
Du kan lige så godt skrive dig det bag øret. Gua Sha. En gammelkendt kinesisk metode, der ­begynder at vinde indpas herhjemme også. Fordi det virker. En Gua Sha er et særligt redskab – en flad, sort sten i en særlig form – som du skraber hen over huden. På myoser, flapperarme, ømme skuldre – og på cellulite, som synligt mindskes, hvis du gør det regelmæssigt.

Gua Sha, hos I Love Beauty, 299 kr.

4. Mirakelmasker
Med en rigtig god ansigtsmaske kan du på kort tid få samme resultat som ved en ansigtsbehandling. Derfor kaldes det også "the lazy girl's facial". Jeg elsker de koreanske sheet masks fra Mizon.

Enjoy ­Vital-Up Time Lift Up Mask, ­Mizon, 35 kr.

5. Skøn indefra
En stor del af mine skønhedsrutiner handler om, hvad jeg kommer i kroppen, og te med velgørende urter og fermentering er godt for både krop, sjæl og ansigt.

Good Night Fermented Herb Tea, Ido Tea, 75 kr.

6. Lak med ­mindre kemi
Sunde neglelakker findes ikke, men der findes neglelakker, der er langt ­sundere end andre. Her har Kure Bazaar sat standarden med en dramatisk reduktion i brugen af kemikalier, hvor hele 85% af ingredienserne stammer fra naturen.

Neglelak, Kure ­Bazaar, 125 kr.

7. God søvn
Søvn udråbes som tidens vigtigste skønhedstip, og i årevis har mørklægningsgardiner været en af mine anbefalinger. Det var indtil, jeg forelskede mig i denne lavendelsovemaske fra Holistic Silk, der er en del mere chik. 

Liberty Pink ­Floral ­Lavender Sleep Mask, ­Holistic Silk, 725 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg er vildt imponeret over effekten af dette produkt”

LÆS OGSÅ: 7 skønhedstips fra bloggeren og makeupartisten Sara Rostrup

LÆS OGSÅ: “Dette produkt er det bedste, der er sket mit hår”