Charlotte Torpegaard
SPONSORERET indhold

Charlotte Torpegaard: "Det er ligesom at få en ansigtsbehandling dagligt"

Hvad er skønhedsekspert Charlotte Torpegaards mest undervurderede skønhedstrick, og hvilket makeupprodukt kan redde en dårlig dag? Få svarene her.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Marie Louise Munkegaard & PR
24. sep. 2020 | Mode | ALT for damerne

Charlotte Torpegaards navn har været synonym med skønhedsekspertise i næsten tre årtier, og hun er fortsat nyforelsket i sprøde dufte, holistiske beautygadgets og virksomme produkter. Få et indblik i hendes egne skønne tricks.

Min morgenrutine består af... fem minutter med Amlys drøm af en rensebalm i ansigtet. Det er ligesom at få en ansigtsbehandling dagligt, og det er alle de sparsomme morgenminutter værd. Tro mig.

At pleje min hud betyder for mig... så meget mere end at komme creme på. Der er langt mere i krukkerne end roser og olier. At tage sig kærligt af sig selv giver langt mere overskud til at tage sig af andre også. Win-win. 

Jeg lægger makeup, når... jeg har lyst. Allermest holder jeg af smuk, naturlig hud, men intet kan som en rød læbestift redde en dårlig dag. Så den har jeg altid i baghånden.

Den bedste duft er... lige nu min egen nye parfume, skabt sammen med en meget dygtig parfumør. Den dufter som varm hud efter en dag på stranden, hvor bølgerne har skvulpet mod stenene, og du pakker sammen for at snuppe en drink på vejen hjem med din udkårne. Og har man ikke sådan én, så er duften tilstrækkeligt tiltrækkende til, at man måske får det.

Læs også: Birgitte Raben Olrik: "Det er smukt, hvordan vi alle ældes forskelligt"

Den alder, jeg har nu, er... nogle gange lidt surrealistisk. Men jeg er ved at vænne mig til den. Som sikkert mange andre har jeg haft en idé om, hvordan verden skulle se ud, når man nåede en vis alder. Det er jeg ved at lægge fra mig. På skønhedsfronten, derimod, er jeg langt mere rummelig for, at alder kan have et utal af ansigter.

Nutidens skønhedsideal er... en del mere favnende end dengang, jeg startede i skønhedsbranchen, hvor læbe stiften partout skulle matche neglelakken, og hvor Isabella Rossellini blev fyret som ansigt for Lancôme, fordi hun var for gammel. Nu behøver intet at matche, hvis du ikke synes, og Isabella Rossellini blev hyret igen, fordi hun nu har den perfekte alder. Men jeg synes fortsat, der er lang vej på rigtig mange fronter.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har fået mine otte timers søvn. Søvn er så undervurderet et skønhedstip, men det virker bare.

Læs også: Sidsel Marie Bøg: "Den er god mod fine linjer og sætter gang i blodcirkulationen"

Charlotte Torpegaards favoritter:

hug.jpg

Kram

Du føler, at du starter dagen med et kram, hvis morgenbadet er med denne bodywash. Hug Body Wash, Uka, 275 kr.

shampoobar.jpg

Bæredygtig hårvask

Det er hårplejens Maggi-terning og tilmed den mest bæredygtige måde, du kan vaske hår på. All Natural Shampoo Bar, Stop The Water, 110 kr.

ilovebeauty.jpg

Hverdagsfavorit

I Love My Gua Sha, I Love Beauty, 350 kr.

Vintnersdaughter.jpg

Det bedste af det bedste

Min ubetingede favorit. Jeg har brugt dette serum morgen og aften, siden mærket blev lanceret for lidt over fem år siden, og jeg forestiller mig ikke, at den nogensinde forlader min hud igen. Jeg siger ikke, at der findes mirakelprodukter, men dette kommer yderst tæt på. Active Botanical Serum, Vintner’s Daughter, 1.500 kr.

kenzan.jpg

Hovedbundsbørste

Til hovedbundsmassage, til hårvask, til at skabe fylde og til at få håret til at gro. Kenzan Scalp Brushner er uundværlig. Kenzan Scalp Brush, Uka, 300 kr.

amly.jpg

Gør en dyd ud af nødvendighed

Handsanitizers er kommet for at blive, så hvorfor ikke gøre det til en god skønhedsoplevelse med Amlys Hand Mist med rosmarin og eucalyptus. Purifying Hand Mist, Amly, 160 kr.

Anbefalet til dig