De bedste skønhedsprodukter

Foto: Mikkel Tjellesen Har du produkterne klar til sommeren?

Den ultimative liste over sæsonens nye skønhedsprodukter

Ryd badeværelseshylden! Her er de nye skønhedsprodukter, du bør kende - inklusiv din nye neglelak, mascara og parfume. Testet og godkendt.

Du har sikkert hørt, at din skønhed kommer indefra – og det gør den også. Men hvis du vil hjælpe den lidt på vej, så er du kommet til det rette sted. Vi har testet, undersøgt og sammenlignet, så du her får de bedste af de bedste nye skønhedsprodukter.

 

Nøgen til ­fingerspidserne

Voila, den perfekte nude neglelak. Den smukke beigepink farve gør ikke meget væsen af sig og så alligevel. Den får nemlig neglene til at fremstå ekstra velplejede og elegante. Neglelak i farven Topless & Barefoot, Essie, 100 kr.

Solkys fra Portofino

Tom Ford tror på sine egne evner og har navngivet denne skønhed The Ultimate Bronzer. Og manden har jo ret. Den generøse pudder har en cremet fornemmelse, når den børstes over huden og giver en smidig og opbyggelig solbrun effekt. Huden stråler, som havde du lige været på en forlænget weekend i Portofino. The Ultimate Bronzer i Gold Dust, Tom Ford, 750 kr.

LÆS OGSÅ: Isabella Stokholm: ”Det er den perfekte røde farve, og så holder den godt!”

Silkehud

Paradokset er, at foundation ikke skal ligne foundation, når den kommer på huden. Dens fineste opgave er at skabe et levende skær og få huden til at se ensartet og naturlig ud. Giorgio Armanis flydende foundation tager opgaven på sig og gør huden silkesmuk og fløjlsblød. Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani, ­420 kr.

Bambivipper

Når vi taler mascara, er det umuligt at komme udenom den franske mester Lancôme. Særligt Hypnôse er eminent til at skrue op for vippernes volumen ved at lægge sig fint om hvert hår fra rod til spids, uden at klistre og klumpe. Du kan bygge den op, lag for lag, alt efter hvor meget vippevolumen, du ønsker.
Hypnôse Mascara, Lacôme, 160 kr.

Lysglimtet

Til dage, hvor din glød ikke har tænkt sig at stå op og kaste lys over din hud. Hjælpen er nær. MACs vidundercreme sparker liv i huden og gør den frisk og dewy uden at glitre og glimte. Cremen fås i fem nuancer, og særligt den pink tone er god til at highlighte kindben, så de viser sig fra deres bedste side.
Strobe Cream i pinklite, Mac, 270 kr.

Langtidsholdbar

YSLs flydende læbestift udmærker sig ikke bare ved dens tykke blækkonsistens, der glider let henover læberne, den er også langtidsholdbar ud over det sædvanlige, så den ikke efterlader mærker af kysselæber på kaffekoppen. Det bedste af det hele er, at læbestiften ikke ligner én, der er malet på, men i stedet smelter sammen med læberne. Vernis a levres i 9 og 50, YSL, 275 kr.

Skræddersyet

Dior ved, at ikke to hudtyper er ens, og at alles behov bør tilgodeses. Derfor har de kloge franskmænd lanceret fem sera, der hver især sørger for mattering, fugt, løft, anti-rødme, glød og spændstighed og skal bruges under den fede, gode allround-creme, der gør, hvad den kan for at sætte rynker stolen for døren.  Capture Youth Age Delay Advanced Creme, Dior, 750 kr. Capture Youth Serum fra Dior, 750 kr.

Eliksir til kroppen

Økologiske olier fra acai, mandel, jojoba og oliven smelter ind i huden og gør den spændstig som en babys, og så dufter den blidt og godt af Rudolph Cares delikate duft. Olien er særligt god til benene, når de skal i sommerkjolen. De bliver smukt skinnende uden at fedte. Acai Body Oil, Rudolph Care, 495 kr.

Goddag til bløde hænder

Er hænderne dit visitkort, er Nuoris håndcreme begyndelsen på et virkelig godt cv. Cremen med sheasmør og mandelolie trænger hurtigt ind og holder hænderne bløde længe, mens den lufttætte tube med pumpe gør, at cremen bevarer sin holdbarhed på trods af, at den er fri for konserveringsmidler og syntetiske tilsætningsstoffer. Det bedste af det hele er, at den dufter af Emmerys citronmuffins med birkes. Vital Hand Cream, Nuori, 249 kr.

LÆS OGSÅ: Marie Lodberg: "Den er rig og smelter ind i de fine linjer under øjnene samtidig med, at den lysner"

En duft af kvinde

Chloé ved, hvordan en kvinde skal klæde sig, og hvordan hun skal dufte. Feminint og elegant. Det er indbegrebet af det franske modehus’ signaturduft, der blev lanceret for 10 år siden og dufter lige så lifligt i dag som dengang. Duften er blød og pudret og efterlader sig et romantisk spor af rose. Chloé, edp 50 ml, Chloé, 610 kr.

Skønhedssøvn

Er huden træt, og beder den om en skønhedssøvn så lang som Torneroses, kan du speede processen op med facemisten, der tager sig kærligt af huden med udtræk af økologiske urter, blomster og essentielle olier, som virker helende og giver fugt. Brug den lige inden, du lægger hovedet på puden, og få sindet til at slappe af med de aromatiske dufte fra lavendel og geranium. Beauty Sleep Facial Mist, Amly, 545 kr.

Boosteren

Vil huden gerne have et boost og rynker og porer gøre lidt mindre væsen af sig, så smør ansigtet med dagcremen over dem alle, La Mers. For at få effekten ud af de dyrebare ingredienser, som er indsamlet fra havet, skal cremen varmes op i hænderne, inden den smøres på den trængende hud. Crème de la Mer, La Mer, 2.200 kr.

Ungdom på tube

Et kvarter og Sisleys maske er alt, det tager at give glød til huden. Den cremede maske med ekstrakt af sort rose hjælper på livløse kinder og fylder dem med fugt. Smør den på nyvasket hud et par gange om ugen, og tør kun den overskydende maske af, så den kan blive ved med at yde sit bedste resten af dagen. Black Rose Cream Mask, Sisley, 1.000 kr.

Blid og effektiv rens

Det er svært at finde renseprodukter, der fjerner al snavs og makeup i et snuptag, uden også at tage al fugten fra huden, men Lings blide og effektive rens kan netop dét. Purifying Facial Cleanser, Ling, 399 kr.

LÆS OGSÅ: Amanda Nørgaard: ”Det eksfolierer huden blidt og er det bedste – og billigste – tip, nogensinde”

Øjenåbneren

Der er intet, der stikker Chanels Sublimage-øjencreme. Den ultrarige creme visker hævede, morgentrætte øjne væk, lysner mørke rande og virker nærmest som et miniansigtsløft. Sublimage La Crème Yeux, Chanel, 1.270 kr.

Superserum

Hvis der er ét serum, der har superkræfter, er det Vintner’s Daughters. De fyldige dråber, med konsistens som olie, er en økologisk cocktail af 22 aktive ingredienser fra bl.a. hasselnød-, hybenkerne- og avokadoolie, hvis ypperste opgave er at gøre huden spændstig, stramme den op, give den fugt og en ensartet hudtone. Serummet bruges efter rens. Varm det op i hænderne, og tryk det så blidt ind i huden. Active Botanical Serum for Face, Vinter's Daughter,1.495 kr.

Kysseklar

Tørre læber er Clarins læbeolies værste fjende, og den er eminent til at bekæmpe dem. Den fede olie, der ikke klistrer, smører læberne, så de bliver gennemfugtede og får dem til at se mere fyldige ud. Balancerer perfekt lige dér mellem at være læbepomade og lipgloss. Instant Lip Comfort Oil, Clarins, 150 kr. pr. stk.

Pump up the ­volume

Men den lyseblå spray ved hånden hører hår, der klasker, fortiden til. Sprayen skaber tekstur, men bevarer samtidig hårets fleksibilitet, så det ikke ser frisuresat ud. Den ekstra fine finesse er, at den ikke fordufter lige med det samme, så fylden i håret også er der, når dagen er omme. Bedroom Hair, Kevin Murphy, 210 kr.

Frisør, vig bort

Med Morrocanoils Intense Hydrating Mask er det muligt at udskyde frisøraftalen og undgå saksen i spidserne yderligere en måned. Morrocanoils signaturingrediens arganolie omfavner trætte og tørre hårspidser med fugt og gør håret blødt som fed velour. Intense Hydrating Mask, Moroccanoil, 279 kr.

SOS shampoo

Hårtørring og hårfarvning hjælper ikke på det der sunde, fyldige Cindy Crawford-hår, vi går og sukker efter. Så er det godt, at Kérastase har gjort os alle sammen den tjeneste at opfinde deres nyklassiske shampoo, som reparerer skadet hår i dybden og topper det med glans. Resistance Bain Force Architecte Shampoo, Kérastase,195 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Shopping og Skønhed