Dorrit Bøilerehauge
SPONSORERET indhold

Model Dorrit Bøilerehauge: ”Jeg er en rigtig cremekvinde”

Forsker i mode og kommunikation ved Aarhus Universitet, model og influencer, Dorrit Bøilerehauge, 62, passer på sig selv med lange gåture, gode oste, styrketræning og masser af fugt.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR
22. maj. 2023 | Mode | Eurowoman

Hvordan ser din skønhedsrutine ud?

“I mange år har jeg undgået at dyrke solen i middagstimerne, og det er en af grundene til, at min hud har det så godt. Og så tæller mine rutiner god mad, meget vand, lange gåture og styrketræning tre gange om ugen. Jeg elsker at bruge min krop. Og så bader jeg i havet en gang om ugen året rundt.”

Hvilke produkter kan du ikke undvære?

“Jeg er en rigtig cremekvinde. Når jeg rejser, kommer vægten fra cremerne og ikke fra tøjet. Jeg kan ikke leve uden bodylotion og skifter mellem Karmameju og CeraVe.

I ansigtet bruger jeg en fugtighedscreme fra Shiseido og Weledas Skin Food. Den klassiske version fungerer som en ansigtsmaske, og Skin Food Light er nem at arbejde med. Jeg er også begejstret for Ecookings natcreme, serum og fugtmaske.

Jeg passer også godt på mine hænder med håndcreme fra Rudolph Care og fødder med Calm Balm fra Karmameju og bruger også bodyscrub, bodyoil og læbepomade fra Rudolph Care.”

Bruger du makeup hver dag?

“Efter jeg er begyndt at arbejde som model, bruger jeg mindre makeup. Hvis jeg ikke skal mødes med andre, går jeg ud uden, og det gjorde jeg ikke tidligere. Men hvis jeg skal ud, bruger jeg foundation fra RMS Beauty – den er jeg så glad for. Og så øjenskygge fra Chanel og Shiseido i gyldne, naturlige farver.”

Hvordan gør du forskel på hverdag og fest?

“Øjenmakeuppen bliver mørkere, og der kommer mascara på vipperne. Jeg har brugt rød læbestift for mange år siden, men nu bruger jeg kun Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden uden farve.

Jeg har et stort, krøllet hår og går også med smykker, så jeg synes ikke, at der skal ske for meget over det hele.”

Hvad er dit bedste velværetip?

“Bevæg dig hver eneste dag, og drag omsorg for dig selv gennem tanker og handling. Uanset hvor du befinder dig i livet, så skal du ikke være så ked af det, hvis du ikke kan smide en masse penge efter behandlinger og dyre produkter, for du kan gøre meget for dig selv med ganske få produkter, tørbørstning og vand.”

Hvor drikker du din kaffe?

“På La Cabra i Aarhus. Altid caffe latte med havremælk.”

Hvad er der altid i dit køleskab?

“Ost! Jeg elsker ost. Jeg spiser meget let og nærmest kun grøntsager og lidt fisk. Men ost skal jeg have – både brie, Vesterhavsost og norsk gedeost. Og så brød med substans og en god pesto.”

Hvilket tøj befinder du dig bedst i?

“Jeg er meget glad for kashmir fra Allude og bukser fra Carhartt – både jeans og khakis. Og så holder jeg meget af mine loafers fra Prada og stort set alt fra Totême. Jeg har både blazere, silkebukser og en nyligt indkøbt fløjlsskjorte derfra.”

Hvad er din yndlingsdestination?

“Hvor som helst i Italien – særligt Rom, som jeg rejser til, så ofte jeg kan. Og så nyder jeg livet ved Trasimenosøen.”

Anbefalet til dig