#EWstylecrush: Ciara Broadbery
Foto: Ciara Broadbery

#EWstylecrush: Ciara Broadbery

Euromans nye modeassistent, 25-årige Ciara Broadbery, åbner op for sit klædeskab og shoppefilosofi i første udgave af #EWstylecrush, der bliver dit klik til god stil og inspiration. Få tips til shopping, styling og skønhed hver uge fra nogle af de mest inspirerende damer i branchen og udenfor - kender du én, vi skal kigge nærmere på, så hashtag hendes billede på Instagram med #EWstylecrush, så kan det være hun bliver vores næste style crush.

Hvad er din hverdagsfavorit?
Jeg er ofte på farten, rundt i showrooms og butikker samt til møder. Det betyder, at mit outfit som regel skal være noget jeg føler mig behagelig i og som er praktisk. Mine outfits består ofte af løse A-line busker, en skjorte og sneakers, som er nøgleelementer i min lidt drengede inspireret stil.


Mit farverige hverdags look
Jakke: Monki, cashmere trøje: Zara, bukser: Envii, sneakers: Adidas Stan Smith, taske: Céline, smykker: Trine Tuxen Jewelry og Rough Diamonds.


Sporty med et piget twist
Jakke: Carin Wester, rullekrave, Zara, nederdel: Weekday, sneakers: Vintage Hummel, smykker Trine Tuxen Jewelry og Rough Diamonds.


Sweater Weather
Strik H&M, Bukser Asos, Smykker Trine Tuxen Jewelry

Hvilken er din yndlingsbutik?

Min favorit butik må nok være Storm, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed Céline. Jeg kan altid finde mine yndlingsitems fra de nyeste sæsoner hos dem. Storm er gode til at være selektive, når de køber ind til butikken. Jeg elsker deres udvalg lige fra Repossi og bogudvalget til parfumemærker som Byredo og Diptyque.

Hvilken butik er din favorit til netshopping?
Jeg elsker at shoppe highstreet-mærker, såsom Zara, & Other Stories og H&M, online. Med de lidt billigere items behøver man ikke altid prøve dem før man køber dem, og de hurtige forsendelser gør det nemt og overskueligt.
For tiden er Zara nok min favorit webbutik grundet deres flotte udvalg.


Ciara er helt med på den kommende 70'er-tendens og vil indføre den i sin garderobe med et fund fra H&M.

Hvilke 3 ting du ønsker dig lige nu?
1 Denne sæson er 70'er-stilen i fokus. Det betyder ikke, at man skal ligne en der er trådt ud af en tidsmaskine, men blot tage få elementer fra 70'er tiden og tilpasse til sin egen stil. Denne H&M-blazer er et rigtig godt eksempel - og som bonus har den en rigtig god pris.

2 Jeg har længe ville have et par Jack Purcell Converse sneakers, og nu skal det være! De ligner en normal Converse All-star, men med flere detaljer som f.eks. en 'smilende' streg på snuden.

3 Som prikken over i'et, har jeg været på udkig efter nogle nye solbriller som skal være en del af mit nye forår/sommer look. Jeg er faldet for de skønne og efterhånden klassiske Miu Miu cat-eye solbriller i sort.

Har du et godt shoppetip?
Hvis man skal ud og shoppe i highstreet-butikker, så jeg har lært af erfaring, at det er godt at have lavet en dybdegående oversigt på deres hjemmesider over de ting, man kunne tænke sig at prøve og eventuelt købe, inden man begiver sig ind i deres butikker. Man kan kalde det en slags 'windowshopping' online. Det har virket godt for mig, da jeg tit ender med at købe alt muligt andet, end det jeg lige står og mangler.

Hvem er dit stilikon?
Som jeg tidligere har sagt, har jeg en forkærlighed for Céline og dermed også designeren bag; Phoebe Philo. Hun er dygtig til at designe stilrene, feminine silhuetter med et drenget twist. Hendes egen stil skinner tydligt igennem i Célines univers.


Hvilken webside finder du mest inspirerende?
1 Jeg elsker at følge bloggeren Maria Van Nguyen, som er norsk og studerer til fashion designer i New York. Hun har et godt øje for rene linjer i både tøj og arkitektur. Jeg elsker hendes minimalistiske tilgang.

2 I min hverdag kan jeg godt lide at blive fodret med alt lige fra gode småhistorier og tips til design og stil. Alt dette kan jeg finde på Kinfolks hjemmeside, som præsenterer det hele i et lækkert layout.


3 En hjemmeside, der er en del af min daglige rutine, er 'Business of Fashion'. Den holder mig opdateret med kvalitetsjournalistik omkring de vigtigste nyheder indenfor modeverdenen, hvilket er essentielt for mit arbejde.

Hvad er dit bedste budgettip?
Highstreet-butikkerne har et godt udvalg af basics, og priserne gør, at man ofte kan udskifte i garderoben, men nogle gange har man bare brug for den sidste detalje. Mine bedste tips er nok ikke så kreative, men det kan virkelig betale sig at spare lidt op før udsalgene – både on- og offline.


Hvad er dit bedste skønhedstip?
Jeg er en tro tilhænger af naturcremen 'Egyptian Magic', da jeg i løbet af årene har fået følsom hud. Derfor er det begrænset, hvilke hudplejeprodukter jeg tør bruge i ansigtet. 'Egyptian Magic' irriterer heldigvis ikke min hud, da indholdet består af olivenolie, bivoks, honning og bidronningegelé. Derudover er 'Epytian Magic' et multifunktionsprodukt, som kan bruges til hår, negle, ansigt og krop. Den er virkelig god som nattecreme og garanterer, at jeg vågner med babyblød hud.

Følg Ciara på Instagram @Ciarabroadbery

LÆS OGSÅ: Se Sofias elegante rock'n'roll garderobe

LÆS OGSÅ: Se, hvem der fejlagtigt kom til at forveksle sin jakke med Kate Moss' blazer

LÆS OGSÅ: Disse 3 Instagramprofiler holder dig i topform

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil