Erin O'Connor
SPONSORERET indhold

Sådan skal dit hår sidde i 2020

Hvis du ser dig selv som en original, der ikke følger nogen trends, så er denne nyhed nok ikke noget for dig. Her er nemlig svaret på, hvilken frisure du – og resten af Danmarks kvinder – skal have til efteråret.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: PR
17. feb. 2020 | Mode | Eurowoman

Selvom du ikke var én af de heldige, der sad på forreste række til den københavnske modeuges mange shows tilbage i februar, var du måske én af mange Instagram-brugere, hvis feed og stories var plastret til med indhold fra Copenhagen Fashion Week. Vi er selv medskyldige i begge dele og opdaterede glædeligt fra de danske brands' show på Instagram.

Det kan du læse mere om her, hvor vi fortæller dig om de største op- og nedture.

LÆS OGSÅ: Stephanie Gundelach er en af to kvinder bag Instagrams seneste hit

Hvis vi skal sige én ting, vi tog med os – udover en helt særlig farve – så var det måden, håret var sat. Og vi taler ikke om et, to eller tre shows. Nej, på hele 13 shows var den karakteristiske frisure at finde. Men, hvilken frisure taler vi så om? Jo, nu skal du høre.

Hos Wood Wood var både mænd og kvinders hår smurt og ret let, så det så vådt ud og passede til kollektionens tema. Nogle af mændene havde endda pandebånd på, som vi kender dem fra træning.

Vådt, slasket og tilbageredt

Den karakteristiske ”wet look”-frisure har gjort sit indtog på den udenlandske modescene de forrige sæsoner, og nu har den også ramt Danmark. Vi så den både hos (di)vision, 7 Days, Blanche, Rave Reviews, Søren Le Schmidt, Stand Studio og Wood Wood, hvor håret var kørt væk fra ansigtet i mere eller mindre tilbageredte frisurer, som både var opsat bagtil og løst hængende. Hos By Malene Birger, Mark Kenly Domino Tan, Michael Olestad, Rains og Rotate Birger Christensen var der til gengæld lagt kræfter i kammen og strammet op, snoet og glattet ud.

Rains havde med Pernille Teisbæk som stylist skabt et show, hvor det elitære kom til udtryk i perfekte snoninger og glat, skinnende hår. Her på danske Olivia Vinten, som vi på ALT.dk allerede spottede og spåede ville blive en stjerne i 2017.

Vi takker de danske designeres hårartister for at give os inspiration til en frisure, der ikke bare er nem at efterligne, men også giver plads til kreativitet. Du kan både gå (di)vision-vejen og køre det ufærdige ”jeg har lige været i bad”-look, sætte håret op i en elastik og sno det som hos By Malene Birger eller glatte håret, fordele gel i hovedbunden og lade spidserne være tørre som hos Stine Goya.

Klar, parat, party!

Anbefalet til dig