Sarah Grünewald

Foto: Henrik R. Petersen/Her & Nu

Køb Sarah Grünewalds brudekjole, og støt gadebørn i Indien

NGO’en Gadens børn afholder et stort modeevent den 12.-13. juni med Sarah Grünewald og Ole Henriksen som værter. De indsamlede penge går til indiske gadebørn.

NGO’en Gadens børn afholder et stort modeevent den 12.-13. juni med Sarah Grünewald og Ole Henriksen som værter. De indsamlede penge går til indiske gadebørn.

Drømmer du om at blive gift i Sarah Grünewalds smukke brudekjole? Eller kunne du bare godt tænke dig at købe lækre luksusvarer, imens du støtter et godt formål?  

Så har du den perfekte mulighed, når NGO’en Gadens børn afholder et stort modeevent den 12.-13. juni i Lyngby for at samle penge ind til indiske gadebørn.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen hjemmelavet body scrub til kroppen

I spidsen for eventet står Gadens Børns ambassadører, der bl.a. tæller Ole Henriksen, Sarah Grünewald og Søren Le Schmidt. De to førstnævnte vil være weekendens værter, når der afholdes modeshow med lækre sager fra ambassadørernes eget klædeskab, som kan købes til gode priser og lotteri med lækre produkter fra Ole Henriksen. Du kan også høre mere om Gadens Børns store arbejde for indiske gadebørn, der er særligt udsatte lige nu pga. Covid-19.

Køb Sarah Grünewalds kjole

Organisationen driver 12 gadebørnsprojekter i Kolkata i Indien, og i en pressemeddelelse fortæller Pia Lindell Qwist, generelsekretær i Gadens Børn, om de barske omstændigheder, der er i Indien lige nu.

“Forholdene i Indien er lige nu meget kaotiske pga. Covid-19. Vores frivillige knokler i døgndrift for at hjælpe og beskytte gadebørnene og sikre dem adgang til både mad og eventuel lægehjælp samt ikke mindst til en uddannelse, der skal ruste dem bedre til fremtiden.”

Sarah Grünewald er en af Gadens Børns ambassadører, og hun medbringer en helt særlig kjole til eventet, som kan blive din.

“Gadens Børn har en KÆMPE plads i mit hjerte. Jeg glæder mig til at deltage og hjælpe med at afvikle modeshows med de frivillige og til selv at sælge ud af noget af mit eget tøj til fordel for Gadens Børn. Jeg medbringer bl.a. en kjole, som jeg har båret i Vild med Dans og den kjole, som har betydet allermest for mig nemlig min brudekjole,” fortæller Sarah Grünewald.

De indsamlede penge til modeeventet går til gadebørnene i Indien, og en billet koster 50 kr. Du kan læse meget mere samt se hele programmet for weekenden her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj og Shopping