Gigi Hadid Tommy Hilfiger
SPONSORERET indhold

Gigi Hadid: “Sociale medier hjælper mig med at udtrykke min personlighed og komme tæt på mine fans”

Mød den amerikanske topmodel i et eksklusivt interview her.

Foto: PR
12. sep. 2016 | Mode | Eurowoman

Vi drog mod Berlin og modemessen Bread&Butter by Zalando og mødte topmodellen Gigi Hadid til en snak om hverdagen som topmodel og samarbejdet med Tommy Hilfiger.

Her får du 12 hurtige til modellen, som lige nu er på alles læber.

1. Det er første gang, at du samarbejder om en tøjkollektion. Hvorfor lige med Tommy Hilfiger?

- Jeg synes, at Tommy Hilfiger er det ultimative amerikanske mærke, og så er mange af Tommys designs blevet ikoniske for deres tid. Han er kendt verden over og en 'trailblazer' [en person, som går egne veje] i modebranchen. Det var fedt, at arbejde sammen med ham.

 

LÆS OGSÅ: Kom med til Tommy Hilfigers show i New York

2. Du er i Berlin med Bread&Butter by Zalando. Hvad glæder du dig mest over, ved at være her?

- Det er så fedt at besøge Berlin, møde de lokale og se hvordan mine tyske fans reagerer på denne kollektion. Jeg føler, at der er noget for en hver smag – jeg designede kollektionen med mange af mine venner, familie og rollemodeller i tankerne. Jeg tror, at alle vil have en masse sjov med den, især med de mange 'patches'. Vi kommer helt sikker til at se mange forskellige måder, som de kan bruges på, og det gør mig glad!

3. I din Zalando-kampagne pakker du tøjet fra kollektionen og planlægger sæt til nogle af dine favoritdestinationer i Europa. Hvordan var det at skyde den? Er der noget af tøjet, som passer specielt godt til nogle af byerne?

- Der var en fantastisk energi på skydningen. Jeg elsker Europa og havde en masse sjov med at planlægge hvilke sæt, der kunne gå til hvilke byer. Jeg elsker den grønne bomberjakke og sweaterkjolen til Skandinavien og Holland, solbrillerne til Italien og sømandsbukserne til Frankrig.

LÆS OGSÅ: Tommy Hilfiger festede med Medina i København

4. Du rejser verden rundt med arbejde. Hvordan pakker man som en professionel?

 - Pak så let som muligt – jeg holder det altid simpelt og behageligt med jeans, t-shirts og sneakers og noget mere iøjnefaldende, som en frakke eller en taske. Fast i min rejsetaske er min telefon, mine ansigtsservietter, sorte leggings og en bomberjakke.

5. Hvordan var det at gå fra at være model til designer?

- Det er den første kollektion, jeg nogensinde har designet, så det vil altid være en speciel oplevelse for mig. Det var virkelig den bedste start, for jeg kunne stole på teamet, som jeg ved er fantastiske . Det var virkelig en speciel oplevelse.

Et billede slået op af Gigi Hadid (@gigihadid) den 9. Sep 2016 kl. 11:35 PDT

 

6. På din første dag i designstudiet endte du med at blive 5 timer ekstra. Har du altid vidst, at du godt kunne tænke dig at prøve at designe?

- Jeg føler, at det er en hver piges drøm at designe tøj, og det er noget, jeg er blevet mere og mere passioneret omkring, som min modelkarriere har udviklet sig. Mit første møde med Tommy var så inspirerende, og vi snakkede så godt. Hele oplevelse var virkelig udviklende for mig, og det kom naturligt til mig.

7. Modelbranchen kan være en hård og konkurrencepræget verden. Hvordan klarer du dig igennem det, som en af verdens mest eftertragtede modeller?

- Det er vigtigt at bruge en masse tid med din familie og dine venner. De minder dig om, hvem du virkelig er, og hvor du kommer fra. Når det går dig godt, er de der til at fejre det, og når det går dårligt, er de der til at støtte dig.

8. Kan du beskrive din stil i fem ord?

- Casual. Behagelig. Vintage. Eklektisk. Chic.

9. Hvorfor er det så vigtigt for modeller at bruge sociale medier?

- Sociale medier hjælper mig med at udtrykke min personlighed og komme tæt på mine fans, og det er vigtigt for mig. Jeg kan give dem et mere autentisk billede af, hvem jeg er. De ser mit liv, og hvad jeg laver, som at hænge ud med mine venner, spise en burger eller være på vej til fitnesscentret.

10. Din kollektion indeholder lidt af hvert – alt fra strik til blødt læder og rå denim. Hvorfor var det vigtigt for dig?

- Jeg elsker tøj, som er behageligt, men pænt. Jeg er fan af vintage – især sømands- og militærtøj, og en masse af min inspiration kom fra tøj, som jeg har gået med selv og fundet i genbrugsbutikker. Vi ville lave specielle, autentiske stykker tøj, som føles friske og overraskende, men samtidig er tidsløse og klassiske.

 

11. Du har 22 millioner følgere på Instagram, som vil vide, hvad du laver hele tiden. Så lad os give dem noget. Hvordan en dag som Gigi?

- De fleste af mine dage er jeg i New York. Jeg starter hver dag med træning, og min favorit er boksning. De fleste af ugens dage arbejder jeg – modeljobbet er ikke 9-16, så mine dage varierer meget. Når jeg har fri, så elsker jeg at besøge Chelsea Market og spise med mine venner.

12. Tommy Hilfiger er indbegrebet af stemningen fra den amerikanske østkyst, og du er fra vestkysten. Hvordan tilføjede du lidt af Californien?

- Kollektionen er fyldt med sjov og en ny tilgang til sømandstøj. Vi tog Tommys ikoniske og klassiske østkyststemning og tilføjede et twist af min afslappede og casual stil. Jeg kan ikke vente med, at hoppe i kollektionen for den er virkelig god og ny, men samtidig klassisk.

Kollektionen fås nu hos Zalando, og her kan du se showet fra New York.

LÆS OGSÅ: "Om det er noget til tørt hår, neglepleje eller læbepomade, du er på udkig efter, er denne min favorit"

LÆS OGSÅ: Sådan får du et cool hverdagslook

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor i den stilsikre blogger Evangelie Smyrniotakis univers, der emmer af æstetik.