Grammy Grammys Awards bedst klædte

Foto: All Over Press Hvad synes du?

Grammy Awards 2017

5 af hver: De bedste OG værste Grammy-looks

Hvilken liste tror du storfavoritten Rihanna er på?

Når de kendte rammer den røde løber, plejer det at være svært kun at vælge 10 til den klassiske ”Bedst klædte”-liste. Men sådan var det ikke til gårsdagens 59. Grammy Awards.

LÆS OGSÅ: Cate Blanchett: “For at noget kan være smukt, bliver der nødt til at være en fejl i det”

Tværtimod, faktisk. Vi tager dig med til Los Angeles og viser dig 5 af hver: De bedste og værst klædte.

De 5 bedst klædte:

Den britiske sangerinde Adele strålede i en Givenchy Haute Couture-kjole, der viste hendes smukke former og var dejlig enkel og elegant.

Hvem der oftest omtales som Beyonces lillesøster, men faktisk er så meget mere, er Solange Knowles. Sangerinden ramte den røde løber i en Gucci-drøm, der var en perfekt kombination af hendes kunstneriske univers og den meget klassiske ”dress code”.

Du kender hendes hit ”I'm coming home, I'm coming home. Tell the world I'm coming home. Let the rain wash away all the pain of yesterday…”, men måske ikke hendes ansigt. Skylar Grey er den 30-årige amerikaner, hvis enkle bud på en Grammy-kjole var forfriskende, og noget af det pæneste vi længe har set.

Ingen rød løber uden lidt hud. Den 31-årige Chrissy Teigen er topmodel, lige blevet mor, gift med sangeren John Legend og verdensmester i at vise hud uden, at det bliver vulgært.

Jennifer Lynn Muñiz, også kendt for kælenavnet J.Lo, kombinerede det kantede med den perfekte mængde lyserød og endte i en kjole så smuk, at den næsten kunne være en prinsesse værdig.

De 5 værst klædte:

Lige som vi troede, at Lady Gaga havde fået en snert af normalitet i sin garderobe, gik det galt igen.

Vi vil lade en Twitter-bruger beskrive, hvad vi tænker om Katy Perry: ”katy perry's dress looks like the feather duster from beauty and the beast #grammys”.

Når nogen vælger at tage et afslappet twist på til en ellers meget stram ”dress code”, plejer det at lykkedes. Men når man så vælger at tage den lidt for langt, gør det ikke. Desværre Ashley Nicolette Frangipane (også kendt som Halsey).

Ingen løftede pegefingre om kropsidealer her, men den kjole er både for lille og for kort, Taraji P. Henson.

Det gør så ondt på os at sige det her, men Rihanna: Hvad skete der? Storfavoritten mestrer normalt alle former for looks, men dette Tom Ford-sæt fungerer på ingen måde.

LÆS OGSÅ: Derfor er den hvide bandana pludselig så populær

LÆS OGSÅ: Hun har 6,8 mio. følgere på Instagram, er Victoria's Secret-model - og nu er hun også gravid

LÆS OGSÅ: Vogue sammenligner dansk upcoming model med Cara Delevingne

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Musik og Rihanna