Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine
SPONSORERET indhold

Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine

Kan en biodynamisk ansigtsbehandling fjerne alderstegn fra dit ansigt? Eurowoman tester Release Peeling hos Susanne Melchiorsen.

Af: Katrine Ravnborg Yde
15. apr. 2016 | Mode | Eurowoman

Til min første behandling hos Susanne Melchiorsen får jeg ren besked. Min hud er tør, sart og ser ældre ud end mine 28 år. Av. Jeg har aldrig set min hud som hverken sart eller meget tør – min hudplejerutine er ret omfattende bestående af serum, olie og creme samt flere masker og ansigtsskrubs ugentligt. Men det er netop her, jeg fejler. Produkterne, jeg bruger, er for skrappe til min hud, så derfor prøver huden at beskytte sig ved at danne et ekstra lag hud, en 'regnfrakke' som min behandler Victoria kalder den.

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur"

Selve behandlingen starter med en hudanalyse, hvorefter hudorme og urenheder fjernes og en slags algemaske, Release Peeling, lægges på. Masken prikker en smule, og fjernes igen efter få minutter. Herefter får jeg lagt en fugtgivende maske, som jeg ligger med i små 20 minutter, mens jeg tager en lille lur. Da masken renses af, retter Victoria mine bryn og slutter af med en lille ansigtsmassage. Behandlingen tager ca. 1 times tid.

Efter behandlingen prikker min hud en smule, men ser ellers fin ud og algemasken har fjernet mine små fine hår på overlæben og kæben, som får min hud til at se ren og ensartet ud. Jeg får besked på at bruge Rose Defense Creme de næste par uger, som er en nærende creme, der er nødvendig for at få det optimale ud af behandlingen. Herudover skal jeg bruge en skrub med små blide korn eller peeling-maske én gang ugentligt for at fjerne døde hudceller og give huden en smuk glød. Release Peelingen kræver minimum tre behandlinger, før resultatet kan ses, så jeg skal værne mig med en smule tålmodighed.


Før


Efter

Knastør hud
Dagen efter er min hud tør. Som i knastør. Det fortsætter de næste par dage, men de beroliger mig hos klinikken og forklarer, at det er ganske normalt efter første behandling, hvor 'regnfrakken' er fjernet og det afsløres, hvor tør min hud egentlig er. Fem dage efter min første behandling har jeg en tid igen, som denne gang kun varer 30 minutter.
Efter behandling nr. 2 er min hud stadig tør. Det tager to uger før min hud er i balance, men så kan jeg også se en forbedring, og min hud er mere jævn og dejlig blød. Jeg fortsætter med behandling ca. hver fjerde til femte uge, og efter behandling nr. 4 er min rynke i panden reduceret, mine pigmentforandringer er mindsket markant, og generelt er min hud mere ensartet. Mit behandlingsforløb har stået på, mens det er blevet mørkere og koldere, hvor min hud normalt bliver vintertør og rødmosset, men ikke i år.


Før og efter

Klog på min hud
Udover at min hud er blevet flottere, har jeg også fået en masse viden omkring produkter og især ingredienser. Jeg har lært en masse omkring, hvilke ingredienser min sarte hud ikke så godt kan lide og hvilke den meget gerne vil have. Hun forklarer, at jeg sagtens kan bruge andre mærker end Susanne Melchiorsen, men at jeg skal undgå produkter med alkohol, skrubs med grove korn og skrappe syrebehandlinger, der i værste fald kan give flere pigmentforandringer og skade min hud. Det er dog vigtigt, at man taler med en kosmetolog omkring behov og hudtype, for at få det bedst mulige resultat.

Releasepeelingen kan man næsten fristes til at kalde lidt af en mirakelkur, da den kan bruges til næsten alle hudproblemer; rynker, rosacea, akne, ar, pigmentforandringer, tørhed og er egnet til alle aldre og hudtyper. Alle produkter fra Susanne Melchiorsen er biodynamiske og indeholder urter fra egen urtegård i Næstved samt de fineste olier. Jeg vil gerne slå et slag for dagcremen Rose Defense Creme, som er en virkelig lækker og meget fugtgivende, der beskytter den sarte hud og giver huden en smuk glød. Den er ret fed, så er nok bedst egnet i de lidt koldere måneder.

Behandlingerne hos Susanne Melciorsen er ikke den store spaoplevelse, men derimod fokuserer klinikken rigtig meget på resultater. Efter et par måneder så min hud meget finere og ensartet ud og var dejlig babyblød.

Se mere på houseofmelchiorsen-kbh.com.


Før og efter

LÆS OGSÅ: Her er fire sundhedstendenser, du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: 10 produkter, der booster din sundhed og energi

LÆS OGSÅ: Viral video med dansk makeupartist: Her er frisuren resten af verden vil have