Her er den nye model, du skal kende
SPONSORERET indhold

Her er den nye model, du skal kende

Hun blev opdaget i sit hjemland og er nu den første indiske model i Balenciagas historie. Mød Radhika Nair.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
20. okt. 2016 | Mode | Eurowoman

I en tid og et samfund, hvor vi konstant søger efter det næste og det nyeste, både inden for teknologi, mode og kultur, kan vores søgen af og til godt bringe os langt væk fra vores egne breddegrader.

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken

Og det var her, at Balenciagas kreative direktør Demna Gvasalia fandt sin seneste ’besættelse’ – den indiske 25-årige model, Radhika Nair.

LÆS OGSÅ: De vigtigste detaljer fra efterårs- og vinterkollektionerne

Hendes mørke glød og indiske træk stod ud fra de mange andre potentielle Balenciaga-muser, som blandt andet talte den rødhårede danske Ina Maribo, fransk-kinesiske Mae Mei Lapres og russiske Lotta Volkova, som med sit korte mørke hår og specielle træk er karakteristisk for den nye modeltype, som vi ser flere og flere af.

I et interview med CR Fashion Book fortæller Radhika Nair, som har arbejdet som model siden 2012 og samtidig arbejder som fotograf, hvordan hun blev opdaget:

– Balenciaga ledte efter modeller i Indien og sagde, at de gerne ville se mig, så jeg tog derhen. Derefter gik det hurtigt, og jeg blev udvalgt til at gå showet eksklusivt [og måtte ikke gå model for andre den sæson], siger Radhika Nair til CR Fashion Book og fortsætter om det, at være den første Indiske model i Balenciagas historie.

– Jeg vidste ikke, at jeg var den første på det tidspunkt, men jeg gætter på, at jeg har gjort folk derhjemme stolte. Jeg føler mig meget heldig.

Der er altid nye ansigter i modelbranchen, og for nogle er én sæson alt, hvad det bliver til. Men Radhika bekymrer sig ikke meget om fremtiden:

– Jeg tager en dag af gangen. Jeg er i Paris lige nu, men jeg tror, at det næste bliver New York, og jeg kan ikke vente. Jeg har lyst til at tage billeder af alt. Det næste kapitel er mit liv bliver en fantastisk rejse, tror jeg, og jeg glæder mig.

 

Du kan følge Radhika Nair på Instagram her og blive en af de første 4.000 første, som fandt den nye model. Vi tror på hende og lovpriser den diversitet, som vi ser mere og mere af, i en ellers meget strømlinet branche!

LÆS OGSÅ: Bliv inspireret det russiske stilikon og iværksætteren Miroslava Duma

LÆS OGSÅ: "Jeg forelskede mig i disse bukser, da jeg så dem under modeugen"

LÆS OGSÅ: Balenciaga går all in på sort modehumor