Skønhed på budget
SPONSORERET indhold

Folk kender det fra madlavning, men jeg er stor fan af at bruge det som make up-fjerner

Gør ligesom Michelle Kristensen og få styr på krøllerne med dette uundværlige skønhedsprodukt. Og så er det endda billigt.

Af: Amalie Holm Foto: Michelle Kristensen
13. mar. 2015 | Mode | ALT for damerne

Vi lytter opmærksomt når træning- og ernæringsekspert Michelle Kristensen giver gode råd til 4 effektive øvelser, der gør koppen sommerklar. Og når hun vejleder os i, hvordan vi bliver sunde på 10 uger med sjov træning. Men i denne uges skønhed på budget, har vi ikke spurgt Michelle om flere tricks til træning og kost, men derimod fået hende til at dele sine bedste budgetvenlige skønhedsprodukter med os.

Her afslører Michelle blandt andet, at hun er vild med produkter, der kan bruges til flere formål.  Og så må vi ikke glemme at nævne, at vi er så heldige, at Michelle er en af de kendte trænere, som er knyttet til vores ALT for damernne kvindeløb i år. Du kan møde Michelle på ruterne i Fredericia og Aalborg, hvor hun vil kickstarte begge løb.

- Jeg er født med krøller, men dem og jeg er aldrig blevet bedste venner. Det er især fordi, sådan noget skidt giver ret meget krus til håret. Og så bliver det ikke bedre af, at vi bor i et land som Danmark, hvor det blæser meget og luften er fugtig. Her er denne serum heldigvis virkelig god. Den både dæmper mit krusede hår og får det til at se sundt ud. Så den har jeg stort set altid med mig, hvis jeg skal på længere ture, eller hvis jeg skal overnatte ude.

- Kender de fleste af os ikke det hår man har, hvis man har gnedet sit hår op af en af de syntetiske "papirshagesmække" der hænger på fly- eller togsæder? Efter en flyvetur på 6 timer, kan mit hår være pænt crazy at se på. Her er min serum en life saver, hvis jeg skal direkte til middag, når jeg lander. Jeg er ovenud vild med denne serum, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal købe noget, der koster mere.


Super Skinny Serum fra Poul Mitchel, kr. 99, hos billigvoks.dk 

  - Det her med at give kroppen en ordentlig skrubber en gang i mellem er altså undervurderet. Man får fjernet døde hudceller, og man får sat gang i blodcirkulationen, og det er godt. Og så er den her handske en meget billig løsning. Især hvis man sørger for, at have en god olie eller crème til at smøre kroppen ind i bagefter, så bliver huden glad. Jeg har også dyrere scrubs i badet fra Tromborg, men handsken her er så dejlig hurtig lige at tage ned fra knagen i badeværelset og bruge på kroppen. Den kræver ikke, at jeg går i bad hver gang.

Skrubbehandske fra The Body Shop, kr. 85, hos thebodyshop.dk  

  - Kokosolie kan virkelig meget. Selvom folk kender det mest fra madlavningen, så er jeg stor fan af at bruge det som make-up fjerner. Det er det eneste produkt, der virkelig kan få en genstridig Go’Morgen Danmark make-up helt af hos mig. Jeg synes, det er meget lækkert at bruge et helt rent produkt. Og så er jeg vild med, at det kan bruges til flere ting. Det kan være lidt irriterende at bruge kokosolien om vinteren, da det bliver meget stift i konsistensen, når det er koldt. Men det er også det eneste minus ved det.

 
Koldpresset økologisk kokosolie fra Urtekram, kr. ca. 45, hos urtekram.dk   

Michelle Kristensens bedste skønhedstip på budget:
- Kom ud og bevæg dig. Ud i naturen og løb eller gå nogle ture. Du får frisk luft til porerne og farve i kinderne. Og så kommer dit D-vitamin indhold op, når solen skinner. Jeg føler mig bare noget smukkere, når jeg har været udenfor og har fået pulsen op, end på de dage hvor jeg har været indenfor hele dagen. Og når sommeren kommer, så får solen mine fregner frem, mit hår bliver naturligt lysere og leverpostejfarven forsvinder. Det glæder jeg mig til.

LÆS OGSÅ: Caroline Fibæk: "Jeg bruger kun spiselig hudpleje" 

LÆS OGSÅ: Se 3 typiske fejl, du begår, når du eksfolierer

LÆS OGSÅ: "Intet slår disse renseservietter"