Isabella Hemmersbach
SPONSORERET indhold

Isabella Hemmersbach: "Dette serum har virkelig gjort meget godt for min hud"

Isabella Hemmersbach, 31, er ­kommunikationschef for kunstmessen CHART Art Fair. Hun bor i Valby med sin kæreste, bliver inspireret af demokratisk kunst og erotiske noveller og har et crush på ­Mellemøstens mystik.

Af: Pernille Rosenkilde Foto: PR
15. feb. 2018 | Mode | Eurowoman

– Min veninde er assistent for blomsterkunstneren Tage Andersen og har åbnet mine øjne for hans univers. Mit næste køb bliver hans store foldevase.

Tage ­Andersen, 2.150 kr.

– Min stil er faktisk ret klassisk, og jeg elsker at bryde den op med noget mere farverigt og gakket. Lige nu er jeg ret vild med det nye politiske mærke Dyke_On.

DYKE_ON, 260 kr.

– Cecilies tøj er små kunstværker i sig selv og den slags, du giver videre i arv. I den grad værd at spare op i en evighed for.

Cecilie ­Bahnsen, 16.000 kr.

LÆS OGSÅ: Anne-Dorthe Larsen: "Det sidder pænt på en lidt rund numse som min, og det er ikke for dyrt"

– Egentlig går jeg ikke særlig meget op i beauty, men dette serum har virkelig gjort meget godt for min hud. Og så elsker jeg den demokratiske tilgang til skønhed med virkelig lave priser.

Matrixyl* 10% + HA fra THE ­ORDINARY, 80 kr.

– Ej, hvor ville jeg gerne eje denne lyslilla skjorte fra det nye mærke Kepler, der ovenikøbet er bæredygtigt.

Skjorte fra KEPLER, ca. 3.000 kr.

– Julie Koldby har en ganske særlig og fin sans for teksturer og lavede denne serie for kunstgruppen Got it for Cheap. Det er skønt, at kunstmarkedet demokratiseres med ‘billig’ kunst til folket.

Untitled af Julie Koldby, 1.400 kr. pr. stk.

LÆS OGSÅ: Helene Blanche: "Det er basen i min garderobe"

– Siden jeg læste Persepolis har en tur til Iran stået højt på to do-listen. Kombinationen af de smukkeste templer, undergrundskultur og kunst er helt unik.

Flybillet til Iran, ca. 2.300 kr.

– Jeg er vild med Anna Wæhrens, som bevæger sig i krydsfeltet mellem design og kunst. Og så ville værket være den perfekte rumdeler i min nye lejlighed.

ANNA WÆHRENS, 8.500 kr.

– Statement-T-shirts og kunstprojektet Can’t do pretty no more er inspireret af de følelser, du oplever efter for meget Instagram.

HEMMERSBACH STUDIO, 450 kr.

– Sidst jeg var i New York, opdagede jeg det kunstnerdrevne forlag Badlands Unlimited. Jeg er vild med deres New Lovers-serie, som er en række erotiske noveller skrevet af kunstnere, kuratorer og andre ikke klassiske forfattere om deres erotiske fantasier og virkelige liv.

God, I Don’t Even Know Your Name af Andrea McGinty, Badlands ­Unlimited, 80 kr.

– Jeg har lidt et crush på Mellemøsten. Halskædens arabiske budskab betyder kærlighed og er lidt cheesy, men ­alligevel også ret fint.

KINZ KANAAN, 5.000 kr.

Anbefalet til dig