Josephine Skriver: ”Ingen børn skal leve med AIDS i disse tider”
SPONSORERET indhold

Josephine Skriver: ”Ingen børn skal leve med AIDS i disse tider”

Victoria's Secret-engel, regnbuebarn og nu også designer af solbriller til fordel for aidsramte børn – Josephine Skriver kan lidt af hvert

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
02. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Hun behøver ikke megen introduktion. 23-årige Josephine Skriver har siden 2011 været blandt modelbranchens mest efterspurgte, og arbejdet for modehuse som Chanel, Balenciaga og Marc Jacobs. Men det er ikke alt, hvad Josephine kan.

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken

Josephine Skriver er også dedikeret LGBT-aktivist [LGBT er et akronym af ’Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender’, der benyttes som samlet udtryk], regnbuebarn og ambassadør for Family Equality Council [amerikansk organisation, som kæmper for, at sikre lighed for LGBT-forældre].

Som om det ikke var nok velgørenhedsarbejde, har Josephine netop indgået et samarbejde med eksperterne bag solbrillemærket Illesteva, og genskabt Josephines favorit solbrilleform fra det franske mærke.

LÆS OGSÅ: 10 ting, som du kan shoppe med god samvittighed

100% af solbrillesalget går til Keep a Child Alive-organisationen, som Alicia Keys grundlagde i 2003 til fordel for behandling af HIV- og AIDS-ramte børn i Afrika og Indien, så de kan leve et langt liv med den rigtige behandling.

 

– At blive født i en familie, som altid har været utraditionel og på en måde ukonventionel, gør, at jeg kender til det at blive sat i bås, så det rammer mig, at verden ikke taler mere om problemet, og at man behandler børn med AIDS så anderledes. Jeg måtte bare være en del af det her, siger Josephine Skriver til Vogue.

– Jeg er så stolt af at være med i dette samarbejde mellem ’Keep a Child Alive’ og Illesteva. Ingen børn skal leve med AIDS i disse tider, siger Josephine Skriver i en pressemeddelelse.

Solbriller, Josephine Skriver x Illesteva, 1.650 kr.

LÆS OGSÅ: Her får du efterårets 10 flotteste frakker på tilbud

LÆS OGSÅ: Vogue dropper modellerne i november

LÆS OGSÅ: "Jeg behøver ikke at arbejde mere end en gang om ugen"