Katja Bamberger Bro
SPONSORERET indhold

"Jeg går stort set aldrig ud uden øjenmakeup"

Det var tilbage i 90’erne, at Katja Bamberger Bro opdagede glæden ved glamourøse vipper, og dem holder hun stadig fast ved. Siden har hun også opdaget en vidundercreme, en uundværlig øjenskygge og så det faktum, at vi alle er smukkest, når vi hjælper andre.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Les Kaner og PR
04. apr. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine… starter med koldt vand i hovedet, BioEffect EGF Serum og BioEffect Power Cream. Og så makeup.

Jeg lægger makeup, når… jeg står op om morgenen. Jeg går stort set aldrig ud uden øjenmakeup. Min makeuprutine er at farve mine øjenbryn op med Benefit Kabrow nr. 3. Ja, jeg skamplukkede desværre mine øjenbryn i 90’erne, så der er ikke meget tilbage. Derefter bruger jeg Macs Eye Shadow i farven Satin Taupe, sætter vipper på og afslutter så med en volume-mascara. Hvis jeg skal til en event, bruger jeg en blanding af Vita Liberata Beauty Blur Latte Light og Latte Dark på huden og derefter Miild Baked Mineral Highlight og sort Miild-eyeliner. På læberne bruger jeg enten Chanels læbepomade eller YSL Rouge Volupté Shine Lip Gloss.

LÆS OGSÅ: "Mit bedste skønhedstip har jeg fået af min farfar"

Hvis min hud ikke arter sig… så er mit trick at rense den med Clinique Clarifying Lotion 2. Det virker. 

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af min mor, og det var at bruge så få produkter på min teenagehud som muligt.

Jeg plejer mit hår… med shampoo og balsam fra Nioxin og mærkets Deep Protect Density Mask. Til styling bruger jeg altid Ghds Heat Protection, inden jeg bruger min Ghd-styler og derefter EIMI Hairspray.

LÆS OGSÅ: Skønhed ifølge Katrine Drost Lewinsky

Den bedste duft for mig… er fra Bottega Veneta og hedder Knot eau Florale. Den er skøn.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være… nyd nu din ungdom. Du er smuk, som du er.

Det sted, jeg er i livet… er helt fantastisk. Jeg er så glad og taknemmelig for at være der, hvor jeg er, og alt det, jeg oplever både professionelt og i min familie.

LÆS OGSÅ: Marie Holm: "Det ændrede mit læbestiftgame betragteligt"

Nutidens skønhedsideal er… til alt held omsider fokuseret på, at du har det godt med dig selv og den krop, du er skabt med.

Jeg føler mig smukkest… når jeg har gjort noget godt for andre. Det gør alle mennesker smukkere.

Katja Bamberger Bros favoritter:

vipper.jpg

Vipper, der virker 

Jeg har aldrig haft særligt mange eller lange øjenvipper, så jeg har altid kommet meget mascara på. Da jeg boede i Californien, kunne min mascara nogle gange smelte, når jeg satte mig ind i bilen, som var varm efter at have stået i solen. Jeg begyndte at teste forskellige vipper og blev rigtig glad for at gå med dem. Og det fortsatte jeg med, efter jeg kom hjem i ’97 – så er det stadig lidt ligesom at bo i Hollywood. Gimme Gimme Scan – Fake Lashes, Matas, 100 kr.

ojenskygge.jpg

Holdbar øjenskygge

Det er den perfekte øjenskygge: Den er både beige og lyserød og holdbar. Eye Shadow i farven Satin Taupe, Mac, 155 kr.shampoo.jpg

Hemmelige hårprodukter

Måske kender du ikke Nioxins produkter, men de er hårbevarende og vildt gode til skandinavisk hår. Da jeg arbejdede for Wella i Stockholm, skulle jeg have været med til at markedsføre det i Norden, og aldrig har jeg set så mange vende tilbage for at købe et produkt. De er virkeligt gode. Cleanser Shampoo, Nioxin, 230 kr.

creme.jpg

Den uventede favorit

Jeg havde aldrig tænkt på at bruge en creme, som forbereder huden på solen, men denne her har vist sig at være helt fantastisk at bruge i ugerne op til sommerferien. Pre-sun Care, Biologique Rèchèrche, 700 kr.

Bioeffect_Cream.jpg

Cremen der kan alt

Den er dyr, men jeg har aldrig prøvet så fantastisk en creme før. Den kan alt. Power Cream, BioEffect, 1.400 kr.

Cleansing-Milk.jpg

Hverdagsfavorit

Rare Flowers Cleansing Milk, L’Oréal Paris, 50 kr.

Anbefalet til dig