Lille fredag blomster

Foto: PR

Lille fredag

Lille fredag: Sol, sommer og blomster. Masser af blomster!

Denne torsdag fejrer vi, at solen ENDELIG er her. Med blomster i maven og på kroppen.

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. Denne torsdag fejrer vi, at solen ENDELIG er her. Med blomster i maven og på kroppen. Det må da være det eneste rigtige.

Hat_og_badedragt.jpg

Åh, Yvonne

Ingen tvivl. Yvonne ville være stolt, og det må være grund nok til at trække en blomstret – og i øvrigt virkelig smart – hat på hovedet, når du skal nyde en kold øl i solen senere i dag. Det kan endda være, du skal en tur i vandet, og så er her et godt bud på, hvordan din badedragt kan se ud. Sommer, kom an.

Hat fra Arket og badedragt fra net-a-porter.com.

Solbriller_og_saet.jpg

I fuld flor

Et godt sæt, du kan trække i, når du har været i vandet og er klar til at tage ud. Genialt. Og endnu mere genialt/geniale er de blomsterformede solbriller, der tager sig kærligt af dine øjne og beskytter dem fra den skarpe sol. Og børnene i dit liv skal naturligvis ikke snydes for et par smarte sommerbriller…

Solbriller til voksne fra miinto.dk, solbriller til børn fra glitter.dk, shorts fra net-a-porter.com og top fra net-a-porter.com.

blaabaersnitter-med-blomster_lille.jpg

Smukkeste snitter

En snitte går du aldrig galt i byen med – også selvom den ikke er med hindbær… Disse blåbærsnitter med blomster på toppen slår den gængse hindbærsnitte til hver en tid. Især når de bliver serveret på de smukke håndlavede fade fra Portugal.

Se opskriften på blåbærsnitter her.

Bolig.jpg

Lysende klart

... og bordet med de velsmagende snitter, serveret på smukke blomsterfade, er naturligvis dækket med fine lys, som tændes, når solen går ned. Det er klart.

Håndlavede fade fra Portugal, mark&waldorf.dk og stearinlys fra Mimu Candles.

Lemonade-ispinde-med-blomster_lille.jpg

Pæne, nemme og selvfølgelig med blomster

Til en smuk dag på stranden hører sig en selvfølgelig en is. Og ikke hvilken som is, men tværtimod en hjemmelavet en af slagsen. Selvfølgelig med spiselige blomster i. Udover at være virkelig pæne at kigge på, er de også supernemme at lave. Se hvordan, lige her.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lille fredag og Shopping