Lille fredag

Foto: PR

Lille fredag

Det er lille fredag: Med festvenlig pyjamas og varm kakao med rødvin

Det er lille fredag og i denne omgang tid til hveder, pyjamas med fjer og varm kakao med rødvin. Forvirret? Vi giver dig svaret her.

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. Og i aften står den (naturligvis) på varme hveder, festvenlig pyjamas og varm kakao med rødvin i. Ja, du læste rigtigt.

Pyjamas.jpg

Pyjamasparty

Efterveerne fra covid-19 (som jo stadig er en realitet) taler sit helt eget sprog. For ovenpå gentagende lockdowns iført løst tøj og ja, løst tøj, kan det være vanskeligt at overbevise sig selv om, at det er en god idé at trække i de stramsiddende bukser. Mageligheden har ligesom fundet ud af, hvad det vil sige at leve sit bedste liv. Heldigvis findes der også pænt og mere festligt tøj, som til forveksling minder om dit yndlingsnattøj og derfor ikke river dig nådesløst ud af din comfortzone. Faktisk er sættene her også geniale til en hyggelig aften som i aften med varme hveder... En aften, der bestemt har potentiale til at udvikle sig til mere, kommer du en sjat rødvin i din varme kakao…

Beige pyjamas fra the-sleeper.com og pyjamas med fjer fra the-sleeper.com.

Oereringe_og_haarpynt.jpg

En gylden prik over i'et

Udvikler aftenen sig, kan du, i ægte Zoom-stil, altid trække en smart blazer på toppen, komme et par store, gyldne øreringe i ørerne og sætte håret op med en fin hårklemme. For opsat hår er så festligt.

Øreringe fra lot29.dk og hårklemme fra suiava.dk.

soede-bededagsboller.jpg

Søde og bløde… og H-E-L-T perfekte til en aften i pyjamas

Til en lille fredag i store bededags tegn hører selvfølgelige varme hveder og disse vidunderlige søde og bløde bededagsboller, som bør nydes med rigeligt med smør. Se opskriften på søde bededagsboller her.

Kakao_med_roedvin.jpg

A match made in heaven

Og når du nu alligevel sidder der med en lækker, lun bededagsbolle og tænker: ”Hvorfor er der ikke alkohol involveret i det her projekt?” Så bare rolig… Vi har gravet i arkivet og fundet en god gammel vinterfavorit frem, der desværre er på sin plads, når forårsvejret nu ter sig, som det gør. I al sin enkelhed er det bare en kop varm kakao. Med rødvin i. Og det skulle eftersigende være en helt og aldeles fantastisk kombination. Nysgerrig? Så se opskriften på kakao med rødvin her.

Krus_og_fad.jpg

Bededagsbollerne kan du passende anrette på det fine bambusfad og den pimpede kakao i smarte keramikkopper. Nu kan det kun blive en god aften, hva’?

Willa serveringsfad fra Jotex og håndlavet keramik krus fra Boho Living.

God lille fredag til dig og på gensyn i næste uge, hvor vi igen hopper i stiletterne og holder lille fredag her på ALT.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lille fredag og Shopping