Maria Barfod
SPONSORERET indhold

Maria Barfod: "Denne øjenbrynsfarve holder lige så godt som frisørens"

Der findes mange gode råd til, hvordan du får dine bryn i topform, men de bedste fås hos dem, der har prøvet alt. En af dem er den 38-årige stylist, Maria Barfod. Hun har prøvet lidt af hvert i jagten på de perfekte bryn, og har nu fundet løsningen på, hvordan hun kommer sine bryn til livs og opnår den perfekte farve.

Af: Amalie Holm Foto: Maria Barfod
26. mar. 2018 | Mode | Eurowoman

Mange går til frisøren for at få farvet vipper og bryn i dag, men hvis du hverken gider at bruge tiden eller pengene på at tage forbi din favoritsalon, så er der heldigvis andre muligheder.

LÆS OGSÅ: Maria Barfod: "Jeg var skidetynd, men det holder ikke i længden at sulte sig selv eller leve efter kure”

Det har den 38-årige stylist, Maria Barfod, en hel del erfaringer med. De sidste mange år har hun arbejdet med mange forskellige looks og trends i mode- og skønhedsbranchen, men der er særligt én ting, hun har været på jagt efter: Tips og tricks til at tæmme brynene.

Her løfter Maria Barfod sløret for, hvorfor olie, læbepomade og den helt rigtige øjenbrynsfarve er vejen frem:

Øjenbrynsfarve, Hanne Bang hos Matas, 130 kr. ”En evig favorit er øjenbrynsfarven fra Hanne Bang. Mine bryn er ikke særlig store, og det er derfor blevet en del af min faste rutine at friske dem op,” siger Maria Barfod og fortsætter:

”Tidligere har jeg fået min frisør til at gøre det, men denne øjenbrynsfarve holder lige så godt som frisørens og nogle gange bedre. Nu kan jeg til en fantastisk pris og på bare fem minutter farve mine egne bryn. Og så er den drøj i brug og giver mig det naturlige look, jeg godt kan lide i min hverdag.”

Olie med kokos, Home Health, 100 kr. ”Jeg elsker olier både i mad, i hår, på krop og i ansigtet. Og så elsker jeg duften af kokosnød. Det er den varme og sexede duft, der har gjort denne olie til en klar favorit,” siger Maria.

Økologisk læbepomade, Raaw by Trice. ”Det er min danske veninde, der i en årrække har været bosat i New York, som står bag dette skønne økologiske produkt. Linjen Raaw by Trice opstod, fordi Trice i en periode kæmpede med psoriasis, og var blevet anvist en lang række produkter, der skulle hjælpe hende af med problemet. Men i alle produkterne var der et hav af kemikalier, og derfor ville hun selv finde en løsning på produkter, der var så rene, at de næsten kunne spises. Jeg vil ikke spise produkterne, men jeg vil med glæde smøre dem på krop og læber,” siger Maria.

Anbefalet til dig