Skønhedsprodukter
SPONSORERET indhold

19 skønhedsprodukter, der rammer plet

Det er skønhedszen, når du finder dén creme, dén ansigtsmaske eller dén hårkur, som gør forskellen for dig og giver fornyet selvtillid. De produkter kan man ikke få for mange af, og derfor får du her skønhedsredaktørens 19 bud på nye kandidater til din makeuppung og badeværelseshylde.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: James Cochrane og PR
17. mar. 2017 | Mode | ALT for damerne

Ansigt

Sommerkulør
Alt, du skal gøre for at få en let gylden kulør, er at spraye denne kølende mist over ansigt og hals i et par enkelte pift. Brug den efter behov.

H20 Tan Mist, Nicehair.dk, 225 kr. (sponsoreret)

Fugtmættet hud
Clarins' reformulerede fugtserie Hydra-Essentiel (tidligere HydraQuench) er ren nødhjælp til tør og strammende hud, og ansigtscremen her er en fornøjelse at bruge hver morgen og aften, fordi den dulmer og fugtmætter huden.


Hydra-Essentiel Moisturizes and Quenches, Silky Cream, Clarins, 395 kr.

Friske øjne
Fordel først et fint lag af øjenserummet, og placer så en af de kølende hydrogel-masker under hvert øje i 15 minutter. Det er opskriften på friske og fastere øjenomgivelser, som kan ordnes, imens du laver lige det, du vil.


Eye Mask Treatment, 6 x 2 patches + 3 ml. serum, Bioeffect, 585 kr.

Fyldigere læber
Du kender måske allerede de populære sheet-masker til hele ansigtet. Nu kan du få fingrene i én skabt specifikt til at fugte og udfylde læberne og huden omkring munden. Formet som en lille kysmund, naturligvis.


Dragon's Blood Lip Mask, Nicehair.dk, 8 stk., 359 kr. (sponsoreret)

Den ideelle ansigtsmaske
Denne supermaske har en evne til at udglatte og opstramme huden mærkbart med sit indhold af AHA syre og planteekstrakter. Den skal bruges om aftenen én gang om ugen på nyrenset hud og virke i 4-5 minutter, før den skylles af.

Peel Maske, Ecooking, 269 kr.

Effektiv og mild rens
Blød og cremet i konsistensen med en beroligende duft af lavendel. Fjerner al makeup og kan bruges af alle hudtyper.


Cleansing Lotion 02, ­Karmameju, 249 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette produkt lindrer sensitivitet og reducerer små ar og pigmentforandringer”

Krop

Feel good-­duften
Duften af lavendel har en afstressende effekt, og denne kropsolie gør det muligt at bære den naturlige "feel-good-duft" diskret på hele kroppen dagen igennem, mens huden får blødgørende beskyttelse.


Body Oil, Milk & Co., 170 kr.

Glattere hud
En bodyscrub på pumpe er virkelig smart – så behøver du ikke jonglere rundt med låget. Denne bodyscrub indeholder kul og fine korn fra en vulkanpimpsten, som gør din hud silkeblød.


Intensive Body Exfoliant ­Inca-Inchi-Pumice, Grown ­Alchemist, 395 kr.

Mere skum i ­badet
Matas' striber gemmer på en lille perle: deres avocado showergel, der udvikler sig til det lækreste fyldige skum, når den kommer ud i hænderne. Her kan man tale om en mærkbar opgradering af brusebadet. Fri for parfume.


Avocado Showerfoam, ­Matas, 55 kr.

Blød, blødere, blødest
Dette prisvindende kropserum er skønhedszen på alle måder; Alt fra dets forfriskende duft af mandarin og grapefrugt til den ultrafine konsistens og ikke mindst den bløde hud, du får af at bruge serummet.


Silky Body Conditioner ­Firming Body ­Serum, ­Amazing Space, 285 kr.

LÆS OGSÅ: Bea Fagerholts hverdagshelte: "Jeg bruger denne vidundermist på ren hud efter rens for at genoprette fugtbalancen"

Stærkt hår
Håret styrkes, og du modvirker knækkede hår med L'Óreals lækre ­hårkur, der skal virke i tre minutter før den skylles ud. Duften af frisk koriander bliver heldigvis i håret op ad dagen. Fri for silikone og parabener.

Botanicals Coriander Strength Cure Masque, L'Óreal ­Paris, 80 kr.

Duften af ­lysere ­tider
Det sprudlende og optimistiske duftmiks af figentræ, ingefær og sandeltræ gør Cleans nye duft til en af forårets bedste, ikke mindst fordi den minder os om, at vi går en varmere og lysere tid i møde.


Citron Fig, edp, 100 ml, Clean Reserve, Clean, 850 kr.

Styrk dit ­indre
Pukkas økologiske urteteer er som et varmt, indre brusebad for kroppen. Womankind er sammensat til at styrke kvinders hormonbalance med bl.a. tranebær, rose og vanilje.


Womankind, Pukka, 20 breve, 38 kr.

Sommerbrune ben
Jurliques selvbruner-gele tager det hvide skær, der holder mange af os fra at hoppe i en kjole før juli. Selvbruneren giver ben og arme en naturlig farve – uden pletter eller streger.


Sun Specialist Sunless Tanner, ­Jurlique, 285 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du neglelak og fem andre tips med stor effekt

Makeup

Glød i kinderne
En af de smukkeste blush-nuancer, der klæder alle, og som frisker hele ansigtet op, når den duppes let ind på æblet af kinden. Økologisk og fås i fin refill-emballage.


Cream Blush, Sun Touched, Kjær Weis, 385 kr.

Strålende teint
Det er en fornøjelse at blende den flydende foundation ind i huden med den bløde svamp og se, hvordan ujævnheder og skygger forsvinder til fordel for fugtmættet, strålende hud.


Double Wear Cushion Stick, Estée Lauder, 330 kr.

Solskinskysset hud
Forvandl trist og uoplagt hud med et par varme og funklende strøg af denne solskinspudder. Brug en blød børste, og stryg den let over panden, ned over kindbenet og langs kæben, som om du tegner et 3-tal.


Baked Mineral Bronze, ­Tromborg, 420 kr.

Farve, der bliver på læberne
Nogle læbestifter kan føles som om de "glider" af læberne i løbet af dagen, men denne er lidt af et mesterværk, for den er både ultralet, fugtgivende og mat! Den holder i evigheder og er så farvemættet, at et par på strøg er nok.


Ultra HD Matte Lipcolor, Romance, Infatuation, Revlon, 119 kr. pr. stk.

LÆS OGSÅ: 13 frisurer, der giver os lyst til at få pandehår

LÆS OGSÅ: 8 trin til den perfekte festmakeup

LÆS OGSÅ: Kosmetolog: ”Det bedste man kan gøre for sin hud året rundt er…”