Sophie Bille Brahe
SPONSORERET indhold

Din mormors favoritsmykke er sæsonens store smykketrend

Selvom glitrende similisten er allestedsværende, og du nærmest aldrig ser en Kardashian-søster uden, er det ikke her, du skal investere.

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: Josefine Seifert
06. sep. 2020 | Mode | Eurowoman

Vi kan lige så godt gå direkte til sagen. Nej, de er ikke gammeldags eller kun for ældre kvinder med klipsøreringe og papillotter i håret – perler i alle verdens afskygninger er smarte til hvem som helst.

LÆS OGSÅ: Denne urt fra haven er uundværlig mod bumser

Det kan føles lidt, som om du har været en tur i din mormors smykkeskrin, når du bærer de ædle sager. Men ifølge chefdesignere hos blandt andre Chanel, Givenchy, Celine og Burberry er perler mere hot end nogensinde. Om de sidder på række i en krans om din hals eller hænger fra dine øreflipper som øreringe.

Chanel halskæde.jpg

Halskæde fra Chanel.

Sophie Bille Brahe – den danske smykkedesigner, hvis croissant-ørering af diamanter snildt kunne ligne det, drømme er lavet af, var på forkant med sæsonens trend. Ved sin præsentation af smykkemærkets efterårs- og vinterkollektion i 2018 havde hun nemlig øreringe med kulturperleklaser i store og små portioner på podierne. Øreringe, som hele verdens influenter hurtigt tog til sig.

Leandre Medine med Sophie Bille Brahe-øreringe. Priser fra 4.200 kr. pr. stk.

Nu er der kun tilbage at beslutte dig for, hvordan du vil bruge den store smykke-trend?

Du kan gå den bæredygtige vej og håbe på et par familie-kulturperleøreringe, du kan arve, du kan måske finde en billigere udgave hos Glitter som for eksempel denne fine imitationsperlehalskæde – eller du kan investere i et nyt, højkvalitetssmykke fra en anerkendt guldsmed. Ægte perler er ekstremt værdifulde og koster gerne et par millioner kroner stykket, så du kan roligt sætte din millionopsparing på de eftertragtede naturskatte, som holder værdi på samme måde som guld og diamanter.

Anbefalet til dig