Sarah Grünewald
SPONSORERET indhold

Sarah Grünewald: “Dette beauty produkt kan nærmest bruges til ALT”

Tv-vært og skuespiller, Sarah Grünewald, 32, har altid sagt, at skønhed kommer indefra med hjælp fra søvn og væske. Men som småbørnsmor har hun indset vigtigheden af gode produkter.

Af:: Julie Kraase Brandt Foto: Dennis Stenild, PR
27. feb. 2017 | Mode | ALT for damerne

Artiklen indeholde sponsorerede links

1. Rednings-masken

Peelingmasken fra Ecooking har hjulpet mig igennem efteråret og hele min "Vild med dans"-sæson, hvor lange dage, stress og for lidt pleje viste sig i min hud. Den giver flot glød og liv til min hud, som bliver friskere og glattere. Den bruger jeg en gang om ugen.

Peel Maske, Ecooking, 269 kr. (sponsoreret)

2. Blød og ­effektiv

Den naturlige håndlavede ansigtssvamp fra The Original Konjac Sponge er så blød og effektiv! Jeg bruger den både alene (uden rense­produkt), eller til at fjerne masker og andre produkter.

Ansigtsvamp, The Original Konjac Sponge, 109 kr. (sponsoreret)

3. Genvej til den lækreste hud

Jeg er blevet totalt forelsket i det økologiske makeupmærke RMS, som laver små krukker med cremet makeup. Det er den garvede newyorkermakeupartist Rose-Marie Swift, der står bag, og jeg har arbejdet med flere dygtige makeupartister, som har gjort min hud hamrende lækker med RMS.

Un Cover Up, RMS hos ­Riverandraven.dk, 310 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne creme gør min hud ubeskriveligt blød”

4. Allround

Multiolien fra Ecooking er med bl.a. jojoba- og sesamolie. Den kan nærmest bruges til ALT. Jeg bruger den både som kropsolie, hårkur og inden barbering. Den trænger hurtigt ind og giver blød hud. Jeg elsker produkter, der er allround.

Multi Olie, Ecooking, 139 kr. (sponsoreret)

5. Af med ­makeuppen

Jeg har altid brugt Tromborgs olie til at ­fjerne makeup. Den er dejligt effektiv både til den tunge tv-makeup og til almindelig brug.

Herbal ­Cleansing Oil, Tromborg, 290 kr.

6. Naturkrøl

Jeg har fra ­naturens side ­naturkrøllet, lidt kruset hår, og det ­bliver mere medgørligt, når jeg bruger Kevin Murphys shampoo og balsam til ­krøllet hår. Til spidserne bruger jeg den samme olie som til kroppen, Multiolie fra Ecooking.

Smooth.Again.Wash, Kevin ­Murphy, 196 kr.

7. Min næste skønhedsin­vestering

Efter at jeg mange ­gange har prøvet Mason Pearson-børsten i stolen hos flere makeupartister og hørt om dens fortræffeligheder, så ønsker jeg mig sådan en. 

BN1 Popular, Mason Pearson, 1.195 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan dækker du en bums, du har pillet for meget ved

LÆS OGSÅ: “Dette produkt føles silkeblød på huden, fjerner snavs og makeup og efterlader ansigtet helt rent”

LÆS OGSÅ: “Jeg troede det var løgn, men dette produkt fungerer fantastisk godt”