Se Cara Delevingnes Mulberry taske - og kom til lancering
SPONSORERET indhold

Se Cara Delevingnes Mulberry taske - og kom til lancering

Først var det Alexa Chung, så Lana Del Rey og nu er tiden kommet til et nyt af vores tids store navne i Mulberrys icons-serie.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Mulberry
11. sep. 2014 | Mode | Eurowoman

På lørdag er der officiel lanceringsfest til ære for Cara Delevingnes nye taske for Mulberry i den flotte butik i København.

Tasken, der er en blanding af rygsæk, skuldertaske og håndtaske kommer i tre størrelser i enten læder, quiltet læder eller pony. Farverne variere fra de traditionelle sort og bourdeaux til denne nye Cara-grønne, to forskellige camouflage-farveskalaer og en limited edition i delikat chokoladebrunt læder med løvenitter inspireret af Caras berømte tattovering på pegefingeren.

Det bliver en festlig dag med mulighed for at shoppe den nye kollektion, nyde et glas champagne og chokolade fra Hotel Chocolat.

DJ Fedty sørger for musikken, og der vil være en gratis tote bag fra Mulberry samt den fine Cara Delevingne avis, der giver indblik i designprocessen med den seje model, til de første 100 gæster, der kigger forbi.

Sving forbi til en hyggelig event uanset om du vil ose eller går i store shoppetanker. Priserne starter fra ca. 7.300 kr.

Se videoen, hvor Cara forklarer, hvad det var, hun havde i tankerne, da hende og Burberrys team satte sig ned for at designe Cara-tasken.Lanceringen foregår lørdag den 13. september fra kl. 12.00 - 17.00 i Mulberry-butikken i København, Østergade 13, 1100 København

LÆS OGSÅ: Vogue NL viser Alexander Wang x H&M i stor modeserie