Helene Skytte
SPONSORERET indhold

Helene Skytte: Det SKAL jeg have om morgenen

Helene Skytte er co-founder og kreativ direktør på pr-bureauet Hood Agency. Hvad er den vigtigste skønhedsingrediens for hende, og hvordan har hun det egentlig med sin alder? Få svarene her.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
18. jan. 2021 | Mode | ALT for damerne

Helene Skytte har arbejdet i modebranchen i to årtier og er selverklæret beauty-nørd. Hun prioriterer et langt morgenbad, gennemfugtet hud og danser gerne dagen i gang med sine tre børn.

Min morgenrutine starter... altid med, at jeg renser min hud og bruger Deep Cleansing Scrub fra Woods_ Copenhagen, som jeg lader sidde, mens jeg spiser morgenmad. Min mand, Henrik, laver altid dejlig morgenmad med frisk frugt til mig. Morgendans med børnene og god høj musik er også et must hjemme hos os. Og så SKAL jeg have et langt morgenbad, hvor jeg sørger for at pleje min hud og krop. En levende hud med god glød er den vigtigste skønhedsingrediens.

At pleje min hud betyder for mig... rigtig meget, og det har det gjort, siden jeg var helt ung. Jeg er virkelig en ægte beauty-nørd. Jeg elsker at læse om ny forskning og nørde ingredienser, og jeg får mindst månedligt den bedste holistiske ansigtsbehandling på Klinik no 11. Jeg er helt tryg i Charlottes plejende, healende hænder og ser tiden som et pusterum fra en superstresset hverdag.

Jeg lægger makeup, når... jeg går ud og spiser middage, og ellers kun en superlet makeup til hverdag. Jeg kan ikke lide, når der er for meget makeup på: en meget let foundation og ingen pudder. En sjælden gang imellem supplerer jeg med røde læber.

Læs også: Influencer Cathrine Widunok Wichmand: "Selvfølgelig bruger jeg også makeup for at skjule, at jeg er pissetræt"

Den bedste duft for mig er... fra naturen. Jeg har aldrig brudt mig om parfumer og stærke dufte, men jeg elsker alt, som er naturligt og bruger derfor kun produkter med naturlige æteriske olier og planteolier.

Den alder, jeg har nu, er... helt okay. Jeg føler mig sund og i god form, jeg får dyrket yoga flere gange om ugen, og jeg kommer meget ud i naturen. Det er så vigtigt for mig.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har fået en ordentlig nattesøvn, har en dejlig teint fra sommersolen, og når min hud er velplejet og sund. Og særligt når jeg lige kommer fra min frisør, Gun-Britt, med smukt, velplejet og nyklippet, tykt hår, og når min mand og jeg tager på kæreste-spature, der plejer både sind, krop og kærligheden.

Læs også: Charlotte Torpegaard: "Det er ligesom at få en ansigtsbehandling dagligt"

Helene Skyttes favoritter:

woods.jpg

Intens peeling

Jeg ville nødigt undvære denne maske. Det er det vildeste peelingprodukt, jeg nogensinde har brugt. Man får den smukkeste glød. Intense Peel Mask, Woods_ Copenhagen, 295 kr.

concealer.jpg

”No makeup"- makeup

Jeg er ikke vild med tung makeup, og denne concealer er så let og giver et gennemfugtet, sundt look. Den bruger jeg dagligt. Stretch Concealer, Glossier, 130 kr.

Skin_ceuticals.jpg

Natarbejde

Denne tube indeholder det bedste natprodukt, jeg har prøvet. Det er en korrigerende creme med en aktiv glykolsyreværdi på 10%. Glycolic 10 Renew Overnight, SkinCeuticals, 580 kr.

dry_shampoo.jpg

God hårdag

Gun-Britt Dry Shampoo er for mig et musthave- produkt, som jag altid har med mig på rejser og ture. Dry Shampoo, Gun-Britt, 190 kr.

Serum.jpg

Vitaminpillen til huden

For mig er et godt serum altafgørende, og dette fra Woods_ Copenhagen indeholder hexapeptider, som er kendt for deres antiaging-fordele. Jeg føler, at min hud er gennemfugtet dagen igennem. Vitamin Lifting Serum, Woods_ Copenhagen, 350 kr.

gua_sha.jpg

Hverdagsfavorit

Gua Sha, I Love Beauty, 349 kr.

Anbefalet til dig