16 skønhedstendenser
Foto: PR Hvor smuk er Adwoa Aboah lige?

Makeup, hår, hud og negle 2018

16 skønhedstrends, vi glæder os over i 2018

Hvad siger de store trends denne sæson, når det kommer til makeup, hud, hår og negle? Vi er gået helt i dybden og giver dig her 16 skønhedstrends, vi glæder os over i 2018 plus tips til, hvilke produkter du skal have fingrene i for at opnå looket.

Nyvasket englehår, sheetmasker, som du ikke har oplevet dem før, og krydderier, der gør huden glad. Skønhedsbranchen har gjort sig umage med nye opfindelser, så du kan blive ved med at se dejlig ud og dufte som en drøm i 2018.

LÆS OGSÅ: Denne farve kommer du til at gå i næste sæson

Pænt og glat hår på Gwyneth Paltrows hoved i 1996.

Åleglat hår

Det er næsten ikke til at tro det, men du kan godt gemme din saltvandsspray og hardcore teksturspray bagerst i skabet og finde shampoo og børste frem.

Håret skal være åleglat, med tydelig skilning samlet i en lav hestehale, som det altid har set ud på Gwyneth Paltrows hoved, og som det denne sæson tager sig ud på catwalken hos Victoria Beckham.

Få looket: True Soft Shampoo, Maria Nila hos Nicehair.dk, 189 kr.

Multiværktøjer

Der er ingen grund til at fylde makeuppungen med mere end højst nødvendigt. Sisley har opfundet øjenbrynenes svar på schweizerkniven og kan næsten ikke gøre det mere petite med deres pen, der i den ene ende har en stift med brynfarve og en applikator med highlighter og i den anden ende gemmer på en brynbørste. Kjær Weis har også været dygtige og kreeret et smukt rødt skrin til deres produkter, så du kan customize din egen palet og tage den med på farten. Man er vel en travl dame.

Få looket: The Collector’s Kit fra KJÆR WEIS, 499 kr. Phyto-Sourcils Design fra SISLEY, 400 kr.

Åh Adwoa!

Og lige pludselig var hun her, der og alle vegne. Den britiske model Adwoa Aboah var ikke bare forsidemodel på britisk Vogues decemberudgave, som er chefredaktør Edward Enninfuls første, efter han overtog posten efter Alexandra Shulman. Hun er også ny kampagnemodel for Marc Jacobs makeuplinje. Godt valg. For udover sine usædvanligt smukke træk er hun også feministisk aktivist og har stiftet organisationen Gurls Talk, der opfordrer unge kvinder til at tale åbent om deres mentale sundhed, sex og sociale medier. You go gurl!

Lyssværd

LED-lys er ikke bare det, der stråler ud af den miljøvenlige pære i lampen. Det er også det, der strømmer ud af denne farverige fætter og sender bølger af blåt lys ned i hudens porer, hvor den dræber de bakterier, der er så irriterende frække, fordi de giver uren hud. Hvis huden kan blive fri for skrappe kemikalier i kampen mod akne og i stedet nøjes med blåt lys, skal dette lyssværd være mere end velkomment på badeværelset.

Prøv den: Espada fra FOREO, 1.099 kr.

Emma Leth på catwalken til Saks Potts show.

Pynt dig

Normcore no more. Du må faktisk godt gøre en dyd ud af at lægge en nydelig makeup og pynte dig. Lidt som små piger, der leger fin dame med teselskab og flæsepude på Tripp Trapp-stolen. Sæt et smukt spænde i håret, og indtag verden med en vifte i hånden.

Få looket: Hårspænder, Kanel, 120 og 250 kr.

Få looket: Vifte, Fern Fans, ca. 465 kr.

Mansur Gavriel S/S 2018.

Peachy

Der skal nude glans med et ferskenpink skær på neglene. Det er velplejet luksus til fingerspidserne.

Få looket: Neglelak, Essie, 100 kr.

Vippebalance

Ud med overdrevne øjenvippe-extensions på Kardashiansk vis. Vipperne skal være naturligt adskilte og smukt buede med et dyp farve. Den geniale løsning er et såkaldt lash lift. Det kan du bl.a. få lavet hos Lash Bar i København, hvor dine vipper bliver bukket om bløde silikoneforme, der ligger på dine øjenlåg, og hvor en gele stiver dem af, så de bliver i den buede form, inden de til sidst bliver farvet. Resultatet varer i op til otte uger, og behandlingen tager ca. en time og koster 595 kr. Se mere på Lashbar.dk

LÆS OGSÅ: Sådan ser Chanels nye makeup ud

Krydret

Hvad skulle det være? Et drys med knuste urter, alger, collagen og vitaminer? Amazing Space serverer det gerne for dig. Vælg D-Tox Mix med spirulinaalge og hvedegræs, hvis din hud har brug for at blive genstartet. Urtekram gør det nemt for dig og har puttet superfoods i pulverform på dåse. Acai-bærret er proppet med A-vitamin og jern og gør sit for at holde din hud spændstig. Du skal blot selv opløse pulveret i en smoothie eller, for de ydmyge, vand.

Prøv dem: Beauty Spices i D-Tox Mix fra AMAZING SPACE, 285 kr. Acai Øko fra URTEKRAM, 30 kr.

Ferskenkinder på modellen Mathilde Brandi. Sådan gider man godt se ud.

Æblekinder

Ingen grund til at ligne en grå mus, når du kan få sprøde æbleinder.

Midlet hedder en ferskenfarvet blush, der lægges på midten af kinderne, og som understøttes af en smule bronzer under kindbenene.

Få looket: Lip2Cheek i farven Paradise fra RMS, 310 kr. hos Riverandraven.com

Få looket: Terracotta i farven 02 Blondes fra GUERLAIN, 380 kr.

Sheetmasker version 2.0

Swiss Clinic har skabt en sheetmaske, som hjælper fine linjer og pigmentforandringer med at forsvinde. Den er knastør, så den glider ikke af ansigtet, når du trækker den over ørerne, og så kan den genbruges op til tre gange. Også det luksuriøse hudplejemærke 111 Skin har videreudviklet på sheetmasken med små masker med hyaluronsyre og C-vitamin, der fx placeres under øjnene eller ved munden, hvor fine linjer måske har samlet sig. Du skal sove med dem, så du vågner som en lidt friskere udgave af dig selv.

Prøv dem: Face Perfecting Dry Mask fra SWISS CLINIC, 295 kr. Meso Infusion Overnight Micro Mask fra 111 SKIN, 945 kr.

Fed eyeliner hos Carolina Herrera S/S 2018.

Tusch

Spar ikke på den flydende eyeliner, og opnå et luksuspunket look.

Få looket: Eye Defining Pen, TOM FORD, 430 kr.

Tandsæt og match

Hvad hjælper det, at læberne er tegnet snorlige op med rød læbestift, hvis munden ikke indbyder til kys? De nye sugetabletter med mælkesyrebakterier, der lægger låg på dårlig ånde, er klar til at flytte ind i medicinskabet. Imens står franske Le Bon parat til at overtage tandpastapladsen i tandkruset. Le Bon laver nemlig tandpasta af 100 procent økologiske ingredienser med smag af ananas, lakrids, kanel og, hvis du er traditionalist, heldigvis også pebermynte.

Prøv det: Lactocare Teeth fra LACTOCARE, 130 kr.

Prøv det: Tropical Crush fra LE BON, 150 kr.

LÆG OGSÅ: Bitte Kai Rand: "De skaber god kontrast til mine afslappede outfits"

Dewy no dewy?

Gennemfugtet hud, som giver lyst til at trykke pegefingeren ned i den med forventning om, at den vil bounce tilbage, har været idealet gennem mange sæsoner. Men den tendens er ved at vende. Se bare skønheden hos Isabel Marant, der har fløjlshud, tilpas matteret, tilpas glødende. Bare Minerals nye flydende foundation holder hele dagen og lader huden ånde. Skulle uvelkomment shine alligevel dukke op, så brug Murads pudderløse ‘pudder’, der fjerner fedtet uden at se pudret ud.

Få looket: BarePRO Performance Wear Liquid Foundation i farven Sandalwood 15 fra BAREMINERALS, 385 kr.

Få looket: MattEffect Blotting Perfector fra MURAD, 249 kr.

Roll on

Din nye parfume skal ikke sprayes, men rulles på, så den smører sig ind i huden og giver en balanceret og sofistikeret duft, der blander sig med din egen. Og så kan den smyge sig ned i selv den mindste håndtaske.

Prøv den: Child Perfume, Huile de Parfum 10 ml fra CHILD, 450 kr. hos Shop.ilovebeauty.dk Signature Notes Purse Edition, Huile de Parfum 8 ml fra RUDOLPH CARE, 245 kr. Satori Perfume Oil, Huile de Parfum 10 ml fra LINA HANSON, 850 kr.

Sig ohm til dit ansigt

Der er 43 muskler i dit ansigt, og de skal lære at slappe af, så du kan få hud, der stråler, roen tilbage og slippe for hævelser og flere linjer end højst nødvendigt. Derfor opfordrer både Decléor og Aveda dig til at dyrke ansigtsyoga hjemme foran spejlet, når du lægger din maske og smører huden med creme. Humlen er, at du skal strække, trykke og lade fingrene stepdanse henover huden, gerne mens du trækker vejret dybt et par gange, så blodet bruser, og gløden bliver tryllet frem.

Få looket: Tulasāra Renew Morning Creme fra AVEDA, 720 kr. Prolagène Lift Lifting Flash Mask fra DECLÉOR, 465 kr.

Glimmerøjne hos Topshop S/S 2018.

Glimrende

Velkommen tilbage til 90’erne med glimmer på øjnene. Perfekt med en band-T-shirt og noget slidt denim.

Få looket: Stardust i farven Electric, 150 kr. Stardust i farven Groovy, 150 kr. Stardust i farven Jive, 150 kr. Alt fra fra MAKE UP STORE

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Trends, Skønhed, Hudpleje og Hud