Stine Skjoldborg
SPONSORERET indhold

Stine Skjoldborg: "Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er ..."

Hun starter helst dagen med et havdyp, reformer eller bikramyoga efterfulgt af morgenkaffe på vej til arbejde. Og så prioriterer Stine Skjoldborg naturlig skønhed, en makeup, der kan klares hurtigt, at rense huden hver dag – og at få en pause og et energiboost i sommerhuset så ofte som muligt.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Robin Skjoldborg
13. sep. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine… starter altid med, at jeg snoozer i ni minutter. Men så er jeg også lynhurtig i tiden derefter. Når Robin er hjemme, så laver han altid morgenmad til mig. Ellers er mine morgener ret forskellige. Nogle gange morgenbader jeg ved Svanemøllen, og andre dage træner jeg reformer eller bikramyoga. Og derefter drikker jeg næsten altid morgenkaffe på Original Coffee på vej til arbejde.

At pleje min hud betyder… velvære. For mig er det er lige så vigtigt, at vi passer på os selv udenpå som indeni, fordi to ting har det med at hænge sammen.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal på arbejde eller ud. Men jeg har aldrig makeup på, når vi er i sommerhuset. Og jeg renser det altid af med Reusable Facial Pads of Carrot Butter fra The Organic Pharmacy, inden jeg går i seng.

LÆS OGSÅ: "Jeg har haft den samme makeuprutine siden gymnasiet"

Min makeuprutine er… meget enkel. Jeg har ikke særlig meget tålmodighed, når det handler om at stå foran et spejl. Til hverdag bruger jeg Bare Minerals i farven Invisible, Clinique Chubby Stick i en nude nuance og sort mascara. Og hvis det skal være lidt ekstra, tager jeg eyeliner på og måske en Clinique Chubby Stick med glimmer.

Jeg plejer mit hår ved… at gå til frisøren ofte. Det er nødvendigt, fordi jeg har kort hår, og det er både en pleje og en luksus.

Hvis jeg kunne sige en ting til mine medsøstre, ville det være… husk altid at rense din hud, inden du går i seng, og lad være med tage alt for meget makeup på.

Den bedste duft for mig er... alt, hvad der dufter af citrus, og jeg er særligt vild med Moshi Moshi Minds egen Sky Aroma Oil.

LÆS OGSÅ: "Uanset hvor lækker du er, vil dit udseende ændre sig med tiden"

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg… i øjeblikket til Jungles ”Keep Moving”. Jeg hører rigtig meget forskelligt musik, men WhoMadeWho er en altid vinder.

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… tjekke vanerne. Det er heldigvis utroligt sjældent, at jeg har problemer med min hud, så hvis jeg har, er det helt sikkert, fordi jeg har spist usundt. Og så er det kun vand, luft og træning, der virker. Om vinteren kan jeg godt have meget tør hud, og så bruger jeg Double Rose Ultra Face Cream fra The Organic Pharmacy.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af en veninde. Hun introducerede mig for Cliniques Chubby Stick, og den har jeg elsket lige siden.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er... vand på sprayflaske. Det kan fikse morgenhåret og friske mig op, hvis jeg skal træne tidligt. Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være … ikke at gå i solarie, for det er så usundt. Det vidste vi desværre ikke i slut80’erne.

LÆS OGSÅ: "Det er sådan, din makeup kommer til at se "flawless" ud"

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… et sted, hvor jeg kan mærke, at det bliver mere og mere vigtigt med naturlighed. Jeg elsker at blive brun om sommeren, for så behøver jeg ikke at bruge andet end serum og solcreme. Og så har jeg lært, at det er vigtigere, at du føler dig lykkelig, end hvordan du ser ud.

Nutidens skønhedsideal er... for mig det helt naturlige. Smilende, veltrænet og mild. Jeg føler mig smukkest, når … jeg har været i havet eller til bikramyoga. Og så selvfølgelig når min mand ser forelsket på mig.

Stine Skjoldborgs favoritter:

MindGentleWash.jpgMindBodyOil.jpg

Uundværlig duo i badet

I badet kan jeg ikke undværre Moshi Moshi Minds Gentle Wash og Body Oil. De dufter begge friskt og opløftende og er helt fri for parfume. Jeg bruger dem sammen med Mind Body Gua Sha for at få sat gang i blodomløbet. Gentle Wash, 200 kr., Body Oil, 375 kr. Fra Moshi Moshi Mind.

Chubby_Stick.jpg

Lækre læber i en fart

Jeg elsker Cliniques Chubby Stick. Det går hurtigt, når den ryger på, og jeg skal ikke bruge alle mulige pensler. Chubby Stick i farven Mega Melon, Clinique, 175 kr.

Aveda_Texture_Tonic.jpg

Bedste hårtip

Jeg kan på ingen måde undvære Aveda Texture Tonic. Den ryger i håret hver dag. Texture Tonic, Aveda, 300 kr.

Dyson.jpg

Alle pengene værd

En af mine bedste investeringer er min Dyson-hårtørrer. Den får lynhurtigt styr på håret. Supersonic Hairdryer, Dyson, 3.000 kr.

Bioeffect.jpgHverdagsfavorit

EGF Day Serum, Bioeffect, 935 kr.

Anbefalet til dig