Rita Holm Stylist Interview Eurowoman
SPONSORERET indhold

"Det er næsten, som om du kan mærke, at huden straks får det bedre"

Kan en shampoo dufte så godt, at du har lyst til at drikke den? Ja. Kan en hamphandske redde din dag? Ja. Kan du blande din egen creme? Selvfølgelig kan du det. Det mener tre skønne damer, som giver dig tricksene og produkter, der gør en forskel. Her stylist Rita Holm.

Af: Marie Lodberg Foto: Tine Bek
16. jun. 2021 | Mode | Eurowoman

Stylisten Rita Holm smører huden indefra med olivenolie og ved, hvordan du får lagt alle de små babyhår ned. Og når hverdagen er musegrå, får neglene græsgrøn lak.

Hvad ser du, når du kigger dig i spejlet?

"En glad pige med krudt i røven, som trænger til at blive luftet. Jeg arbejder meget og får ikke supermeget søvn, så jeg kan godt se baldret ud. Nogle perioder er jeg åben og rigtig glad for mit spejlbillede. Andre gange går jeg mere ind i mig selv, og så synes jeg ikke lige så godt om mit udseende. Jeg øver mig i at lade være med at gå ind i spiralen af dumme tanker. Der er så mange smukke mennesker, som du kan komme til at spejle dig i, men det hjælper jo ikke noget."

LÆS OGSÅ: De her 6 ting er alt, du behøver i din garderobe

Hvad er dit første minde om at pleje dig selv?

"Min mor har altid fået lavet ansigtsbehandlinger hos Abby Beauty Cult i Dronningens Tværgade. Som lille tog jeg med, og så fik jeg lagt neglelak. Det var hyggeligt."

Hvornår begyndte du at interessere dig for hudpleje og makeup?

"Jeg begyndte at tage mig af min hud sådan for alvor, da jeg var 17-18 år. Min mor har altid været fan af Tromborg og Sensai, så jeg startede med at bruge hendes produkter. Tromborg har fulgt mig siden. Min mor har også opdraget mig til at spise masser af olivenolie. "Husk at smøre dig selv indefra," siger hun."

Hvordan er din hudplejerutine?

Om sommeren er jeg vild med at bruge Bioeffect. Jeg bruger deres essence, så sprayer jeg med Osa Water Mist, så EGF Day Serum og til sidst Daytime-creme. Om vinteren, når min hud er mere tør, er jeg kæmpefan af Tromborgs Below 10 Degrees Cream. Om aftenen renser jeg altid min hud med Tromborgs Herbal Cleansing Oil og smører den med Face Oil Anti-Stress også fra Tromborg."

Hvilken makeup bruger du?

"Jeg er rigtig glad for Tromborgs mineralpudder og Glossiers blush Cloud Paint i farven Puff. Min go to-mascara er Eyekos Rock Out & Lash Out. Læberne får en omgang med YSLs læbestift Rouge Pur Couture i en klassisk rød. Jeg lægger vægt på, at min hud ikke skal se fedtet ud, men gennemfugtet. Derfor slutter jeg altid af med Tromborgs Lavender Water-mist. Guccis græsgrønne neglelak er så flot, når jeg har brug for lidt fest på en hverdag."

Hvad gør du ved håret?

"Jeg er rigtig glad for Kevin Murphys Hydrate-Me.Wash-shampoo og Hydrate-Me.Rinse-balsam, og jeg er vild med duften. Bagefter bruger jeg fugtgiverne Kevin Murphys Young.Again-olie eller Olaplex No. 6. De seneste to år har jeg haft afbleget mit hår, men jeg har lige fået det farvet mørkebrunt, så det er meget tørt. Jeg har krøller fra naturens hånd, men jeg kan godt finde på at glatte det og sætte en hel stak hårnåle i, så det lægger sig ned ad ryggen. For at stryge det helt glat, bruger jeg geleen Super.Goo fra Kevin Murphy."

Hvordan er din kropsplejerutine?

"Jeg scrubber den et par gange om ugen med Tromborgs Body Salt Scrub Lemon Grass eller Kiwi Mango og smører kroppen ind i deres Aroma Therapy Body Lotion. De dufter alle fantastisk."

Hvad dufter du af?

"Commes des Garçons Wonderoud, som jeg har brugt i flere år, eller Jeroboams Hauto, som jeg har fået i gave af min kæreste. Jeg har altid været enormt glad for herreparfumer og kan bedst lide, når de har dybe, maskuline toner."

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit sengetøj til at dufte af fransk sommer

Hvilke behandlinger går du til?

"Hver syvende-ottende uge får jeg farvet mine vipper og får lavet vippebuk hos La Jolie på Tullinsgade. En gang imellem får jeg en ansigtsbehandling hos Abby Beauty Cult. Det er to skønne tanter, Tina og Cecilie, der ejer stedet, og fordi jeg er kommet der, siden jeg var barn, er det ren nostalgi. Der er tryghed i det autentiske."

Hvilket skønhedsprodukt anbefaler du oftest?

"Bioeffects serum. Den lægger sig så lækkert på huden, og det er næsten, som om du kan mærke, at huden straks får det bedre."

Hvad er det bedste skønhedsråd, du har fået?

"At du skal rense din hud, altid, også selv om du ikke bruger makeup. For byens usynlige os og forurening sætter sig i den."

Hvordan ser du skønhedsidealet lige nu?

"Det er mere til fri fortolkning. Du kan være skøn, uanset om du er høj, lav, lille, stor, tyk eller tynd, og du kan gøre, som du vil. Det er jeg ret vild med."

Hvad sætter du pris på ved dit eget udseende?

"Mit mellemrum mellem fortænderne, som jeg ellers har været ked af hele mit liv. Det var min skoletandlæge, der spurgte, om ikke jeg havde lyst til at få det fjernet, men inden da havde jeg slet ikke overvejet det. Nu er jeg taknemmelig for, at jeg ikke fik det fikset."

Anbefalet til dig