Szhirley Rokahaim
SPONSORERET indhold

"Du er dig, og du skal ikke være nogen anden"

Kunstner Szhirley Rokahaim har svært ved at sætte et label på sin stil. For hende er det vigtigt, at klædeskabet overvejende er fyldt med glade farver, finurligt print, og skønne smykker, så hun altid kan skabe et legesygt look, der matcher humøret.

Af: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
28. feb. 2022 | Mode | ALT for damerne

Stil

Jeg ved faktisk ikke, om den kan beskrives på andre måder, end at den er mig. Jeg elsker at lege og kan ikke få nok farver, men samtidig elsker jeg også det klassiske. Så jeg klæder mig efter humør og begivenhed.

Inspiration

Jeg kan nærmest finde inspiration i det meste omkring mig.

Szhirley_01.jpg
Her i mesh-sæt fra Freequent og blazer fra Co’Couture.

Favoritdesigner

Sådan en har jeg faktisk ikke rigtig længere; det hører mine yngre dage til. Jeg kan bedre lide at kigge på og blive inspireret af alle mulige typer og personligheder, som har leget med deres kreative udtryk.

Hverdag

Det kommer meget an på årstiden. Her om vinteren er det mest kjoler og matchende suits eller sæt, jeg har på til hverdag. På de helt hyggelige hjemmearbejdsdage er det bløde bluser og bukser, man kan have det godt i.

Szhirley_04.jpg
Hjemmearbejdsdage foregår helst i hyggeligt og behageligt tøj. Her med slippers fra Gucci og et miks af sweatsæt fra Kangol og Treasure Atelier.

Fest 

Jeg har egentlig ikke så meget festtøj, men kan godt lide at ”spice” tøjet op. Når jeg skal ud, pifter jeg et outfit op med crazy sko, tasker og bælter – og sindssygt mange smykker!

LÆS OGSÅ: "Jeg skifter til joggingtøj i det sekund, jeg kommer hjem"

Garderobefavoritter

Jeg har en svaghed for jakker i alle afskygninger. Dét, og så matchende sæt og suits.

Igen & igen

Blazere er gengangere i mit skab. De passer så godt både ud over kjoler, til jeans og til joggingbukser.

Szhirley_02.jpg
Suits og blazere fylder godt op i skabet. Ternet blazer fra Just Female og gyldenbrunt suit fra Co’Couture. Resten er beige, lyserødt og brunt fra Tiger of Sweden.

Jeans

Jeg går ikke så ofte i jeans, men når jeg smyger mig ned i nogen, er de fra Denim Hunter.

Sko

Altså i en drømmeverden, hvor klimaet var varmt hele tiden, så er svaret klart sandaler! Jeg elsker sol og sommer og kan best lide, når hverken krop eller fødder er lukket hermetisk inde i sko og tøj.

Szhirley_06.jpg
Vinterstøvler fra Moon Boots, glimmerstiletter fra Christian Louboutin, orange fra Steve Madden, brune fra Aldo og glittersneakers fra Sofie Schnoor.

Smykker

Idet jeg selv er smykkedesigner, laver jeg de pieces, jeg synes, vi kvinder står og mangler. Jeg har et fantastisk udvalg, elsker at lege med forskellige sammensætninger, og jeg synes aldrig, at jeg kan få nok smykker på.

Tasker

Jeg har flere favoritter i min samling, men den jeg for tiden går allermest med, er en muleposetaske fra Day Birger et Mikkelsen. Den er hverken for lille eller for stor og kan rumme lige præcis de ting, jeg skal have med mig de fleste dage.

Szhirley_07.jpg
Perletaske fra Dropps, sort/hvid fra Rebecca Minkoff og lyserød fra Decadent, som hun har fået navngivet efter sig.

Altid i tasken 

I tasken har jeg altid pung, lipgloss, mascara og et lille spejl. Åh ja, og hømhøm-hundeposer og slik.

Shoppingstrategi

Min strategi er slet ikke at kigge og være opsøgende, for så finder jeg alt muligt, jeg ikke anede, jeg havde brug for. Så jeg går faktisk aldrig nogensinde sådan rigtigt ud og shopper. Jeg falder mere tilfældigt over det.

Szhirley_03.jpg
Lilla og grøn er gengangere i Szhirleys klædeskab. Sæt fra Lïst og taske fra Mulberry

En rejse værd 

Jeg drømmer altid om at finde flere sandaler. Jeg har stadig et par i hovedet, som jeg så i Italien for flere år siden, og dem krydser jeg stadig fingre for at finde i min strørrelse en dag.

LÆS OGSÅ: "Det værste scenarie for mig er at være overdressed"

Største samling 

Det må være frakker og jakker – i alverdens former og længder.

Szhirley_05.jpg
Den store kærlighed til frakker ses her i tre smukke eksemplarer. Fra højre: Crystal Rainbow, Bitte Kai Rand og Gomaye.

Mere af 

Jeg skal ikke have mere af noget. Eller jo, det skulle lige være plads!

Tendenser 

Jeg elsker, når det personlige touch får lov at skinne igennem, i stedet for slavisk at følge hvad der lige er oppe i tiden.

Szhirley_09.jpg
Print og farver er et hit i klædeskabet. Her en leopardmønstret skjorte fra Crás.

Mest opsigtsvækkende køb 

Det må nok være mine lyserøde pelsslippers fra Gucci, som jeg købte for tre-fire år siden. Jeg faldt pladask for dem på grund af farven, og fordi de bare så helt gakket dejlige ud. Normalt køber jeg ikke pels, men disse er et overskudsprodukt fra et skadedyr, så det kunne jeg være med på.

LÆS OGSÅ: "Jeg "dresser" mig nok mere op end gennemsnittet"

Fejlkøb

Jeg har begået så ualmindeligt mange fejlkøb igennem tiden, så jeg øver mig i at gå væk fra de ting, jeg falder over, og som jeg bilder mig selv ind, at jeg ikke kan leve uden. Hvis tanken om tingen bliver ved med at dukke op i mit hoved, så ved jeg, at det er noget, jeg faktisk vil komme til at bruge flittigt.

Aldrig uden 

Jeg har nogle smykker, jeg har arvet fra min mormor, som betyder meget for mig, samt et par stykker fra min far, som også har fået større betydning efter hans død.

Szhirley_08.jpg
Udvalget af smykker er stort, når man både elsker og selv designer dem. Favoritter fra Dropps by Szhirley, Rolex og Omega samt Szhirleys elskede arvestykker.

Klar på 5 minutter 

Jeg ville hurtigt kaste en kjole og en blazer på, tage lidt beauty blur fra Vita Liberata i ansigtet, concealer under øjnene og lipgloss på læberne.

Szhirley_10.jpg
Hverdagsfavoritterne fra Laneige, Lancôme, Gosh og parfume fra Amazing Grace.

God stil 

Investér i de der items, som du kan krydsbruge til det meste af din garderobe, og køb det, som får dig til at føle dig godt tilpas, cute og ”popping”. Du skal blive glad af at se dit spejlbillede og tænke: ”You got this, girl!”.

Szhirley_11.jpg
Kjole fra Dawn X Dare, strik fra Co’Couture og de elskede slippers fra Gucci.

Anbefalet til dig