Gisele Bündchen vil prioritere sin tid anderledes.
SPONSORERET indhold

Verdens bedst betalte catwalkmodel går på pension

20 års flid (og umanerligt gode brasilianske gener) har gjort, at supermodellen Gisele Bündchen i dag kan kalde sig verdens bedst betalte model nogensinde.

Af: Amalie Nebelong
16. apr. 2015 | Mode | Eurowoman

Men nu skal det være slut. I hvert fald med at gå catwalk. Den 34-årige model har nemlig endelig meldt officielt ud via sin profil på Instagram, at hun går på pension fra catwalken, efter i går (onsdag d. 15. april) at have gået sit sidste modeshow under modeugen i São Paulo, hendes hjemby.

"Jeg er taknemmelig for, at jeg, som 14-årig, fik muligheden for at starte den rejse. I dag, efter 20 år i branchen, er det et privilegie at lave mit sidste modeshow efter eget valg og stadig at kunne arbejde med andre facetter af branchen. #firstrunway #14yearsold", skriver Gisele i Instagram-opslaget.

I am grateful that at 14, I was given the opportunity to start this journey. Today after 20 years in the industry, it is a privilege to be doing my last fashion show by choice and yet still be working in other facets of the business. #firstrunway #14yearsold


LÆS OGSÅ: Postkort fra Coachella-festivalen: "Alle gik amok, da Madonna kyssede Drake på munden"

Gisele Bündchen har udtalt, at det ikke længere føles rigtigt i hendes krop at gå shows. Og modellen, der er kendt for at være lidt af en yogi, er i særdeles god kontakt med hendes langlemmede muskuløse krop, der har født to børn og tjent hende til mere end dagen og vejen gennem to årtier.

At modellen skipper catwalken, betyder kun, at hun nu har tid til flere modekampagner i million-klassen – og det lyder som en god handel, selvom hun i dén grad vil blive savnet.

Muligvis verdens bedste røv.

Typisk Gisele Bündchen: I naturen og omgivet af dyr eller børn - dér er hun i sit rette element.

Freedom!!!! Liberdade!!!!

Et billede slået op af Gisele Bündchen (@giseleofficial) den 8. Jan 2015 kl. 6:09 PST

Gisele Bündchen er en kamæleon inden for mode; hun er blevet brugt til alle slags skydninger. Men de billeder, hvor hun er i aktion på en eller anden måde, er der ekstra mange af.

Gisele Bündchens udtalelser om, at der burde være en lov, der sagde, at alle kvinder skulle amme, satte mange sind i kog rundt om i verden. Her ammer hun selv sin datter før en fotoskydning.

LÆS OGSÅ: Derfor skal vi blive bedre til at give (og modtage komplimenter) - og 6 tips til, hvordan det lykkes

LÆS OGSÅ: "I weekenden står jeg op 15 min. før min kæreste, så jeg kan kysse hende"

LÆS OGSÅ: Farvel og tak: Pigerne bag Nué slutter samarbejdet