Sextip
SPONSORERET indhold

100-årig sexolog giver sit bedste sextip

Det er hverken et særligt frækt eller særligt vanskeligt sextip, som den 100-årige ekspert har til os. Hendes simple anbefaling lyder nemlig på, at vi har brug for mere tid og nærvær, hvis vi vil have et bedre sexliv.

Af: Tine Brødegaard Foto: Youtube.com
27. aug. 2014 | Sundhed | Eurowoman

Sexologen Dr. Shirley Zussman har i løbet af sine 100 år som kvinde oplevet alt fra fri sex I 1960'erne til udviklingen mod en stadigt mere stresset hverdag, hvor vi ikke desto mindre har masser af tid til at tjekke smartphonen og nettet.

- Det største problem er manglen på begær, siger hun til Time.com og tilføjer, at hun finder det chokerende, hvor lidt intimitet, der er imellem mennesker i dag, fordi vi er optaget af vores iPhones, siger Shirley Zussman, som ellers er utrolig glad for sin egen iPhone.

Hun praktiserer stadig som sexolog og har efterhånden 50 års erfaring i den metier, hvilket skulle gøre hende til den ældst praktiserende sexolog.
Time.com har bedt den seje dame nævne en af de største udfordringer, som vores sexliv møder i dag, og det er uden tvivl travlhed.

Den dræber nemlig vores sexlyst, mener Shirley Zussman.

- Der er grænser for, hvor meget energi og begær og tid du kan give en person, når der er dette pres for at tjene penge, at være direktør, at købe et sommerhus, folk vil have mere og mere. Begær kræver en vis mængde af energi.

Ud over travlhed, er vores smartphones en af de store trusler mod et godt sexliv.

- Jeg er chokeret over den manglende forbindelse mellem mennesker på grund af iPhones. Der er mindre berøring, mindre snak, mindre holden om hinanden, mindre af at se på hinanden.

- Vi har brug for berøring for at føle os ønskede og elskede. Det mangler så meget i vores generation, siger Shirley Zussman til Time.com.

Se videointerviewet med Shirley Zussman på Time.com her:

LÆS OGSÅ på ALTfordamerne.dk: Flere er utro uden at fortryde det