michelle kristensen
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen: 3 geniale øvelser til faste baller

Er du træt af hængebalder, så giv dem et løft med nogle intense, effektive balleøvelser. Michelle Kristensen guider dig til stramme baller.

Af: Michelle Kristensen
09. maj. 2017 | Sundhed | ALT for damerne

Hold hver øvelse i mindst 30 sekunder – gerne et minut, hvis du kan. Start med at lave øvelserne tre gange om ugen – og øg frekvensen i takt med din formkurve.

BALDE-CRUNCH PÅ ALLE 4

Udgangsposition: Kom ned på alle 4. Sørg for at hænderne er på linje med skuldrene, og at knæene er på linje med hoften. Løft det ene ben fra jorden, og bøj i knæet.
Bevægelse: Løft foden så højt mod himlen som muligt, uden du begynder at svaje i din lænd. Det er din balde, der skal arbejde og ikke din lænd, der skal svaje. Kør herefter ned til udgangsposition., og gentag med det andet ben

JANE FONDA

Udgangsposition: Læg dig på siden med den nederste underarm i jorden. Tjek at albuen er på linje med din skulder. Dit nederste underben er i jorden, mens hoften er løftet fra jorden. Skub numsen frem. Det øverste ben er løftet et par centimeter over jorden.
Bevægelse: Løft nu det øverste ben så langt op mod himlen som muligt, og kør det ned til udgangspositionen, inden du løfter det igen. Sørg for at holde resten af kroppen i samme position under hele øvelsen. Gentag til modsatte side.

WALKING LUNGES

Udgangsposition: Stå med hoftebreddes afstand mellem benene, kig lige frem, hold kroppen rank, og træd et skridt fremad med det ene ben.
Bevægelse: Bøj i knæene, så det bagerste ben kommer tættere mod jorden. Sæt så af med det forreste ben, mens du tager et skridt fremad med det bagerste, og bøj igen i knæene, så det bagerste kommer tættere mod jorden. Du skal bevæge dig fremad, imens du udfører øvelsen.

Anbefalet til dig