TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

michelle kristensen
Få Michelle Kristensens bedste øvelser til faste baller

michelle kristensen baldeøvelser

Michelle Kristensen: 3 geniale øvelser til faste baller

Er du træt af hængebalder, så giv dem et løft op mod sommeren med nogle intense, effektive balleøvelser. Michelle Kristensen guider dig til stramme baller.

Hold hver øvelse i mindst 30 sekunder – gerne et minut, hvis du kan. Start med at lave øvelserne tre gange om ugen – og øg frekvensen i takt med din formkurve.

BALDE-CRUNCH PÅ ALLE 4

Udgangsposition: Kom ned på alle 4. Sørg for at hænderne er på linje med skuldrene, og at knæene er på linje med hoften. Løft det ene ben fra jorden, og bøj i knæet.
Bevægelse: Løft foden så højt mod himlen som muligt, uden du begynder at svaje i din lænd. Det er din balde, der skal arbejde og ikke din lænd, der skal svaje. Kør herefter ned til udgangsposition., og gentag med det andet ben

JANE FONDA

Udgangsposition: Læg dig på siden med den nederste underarm i jorden. Tjek at albuen er på linje med din skulder. Dit nederste underben er i jorden, mens hoften er løftet fra jorden. Skub numsen frem. Det øverste ben er løftet et par centimeter over jorden.
Bevægelse: Løft nu det øverste ben så langt op mod himlen som muligt, og kør det ned til udgangspositionen, inden du løfter det igen. Sørg for at holde resten af kroppen i samme position under hele øvelsen. Gentag til modsatte side.

WALKING LUNGES

Udgangsposition: Stå med hoftebreddes afstand mellem benene, kig lige frem, hold kroppen rank, og træd et skridt fremad med det ene ben.
Bevægelse: Bøj i knæene, så det bagerste ben kommer tættere mod jorden. Sæt så af med det forreste ben, mens du tager et skridt fremad med det bagerste, og bøj igen i knæene, så det bagerste kommer tættere mod jorden. Du skal bevæge dig fremad, imens du udfører øvelsen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Balleøvelser, Michelle Kristensen og Træningsprogram