Camilla Ottesen elsker følelsen efter en løbetur og afslører sine løbetrick
SPONSORERET indhold

Camilla Ottesen: Derfor løber jeg

Tv-vært Camilla Ottesen elsker følelsen efter en løbetur og afslører sine løbetrick.

Af:: Christina Bølling Foto: Jacqueline Fluri
14. mar. 2013 | Sundhed | ALT for damerne

5 gode grunde til at løbe:
Du får frisk luft i ansigtet og ned i lungerne. Tid for dig selv, når du f.eks. har familie. Og for mig er det også god musik, en chance for at bruge kroppen og den fede fornemmelse bagefter.

Så tit løber jeg:
Det svinger meget, om vinteren er jeg ikke ligeså ivrig en løber som om sommeren. Men gerne et par gange om ugen, plus crossfit-træning i Urban Fitness. Crossfit er virkelig heftig træning med WOD (Work Out of the Day), som mørbanker dig på samme måde som en hård løbetur.

Min yndlingsrute:
Amager Strand, hvor jeg bor, er virkelig indbydende. Området og udsigten ud over Øresund ser forskellig ud hver dag afhængig af vejret.

Det har løb betydet for min psyke og krop:
Jeg får mere energi af at dyrke motion og løbe. Og jeg er vild med følelsen bagefter af at have svedt og brugt mig selv.

Min løbestil:
Jeg løber bare ... har aldrig spekuleret over stilen, måske fordi jeg er så heldig aldrig at have været plaget af skader.

Mit vigtigste løbeudstyr:
Min musik – uden den bliver det en kort løbetur.

Når jeg ikke gider at løbe, så ...
lader jeg være og gider ikke at have dårlig samvittighed. For mig skal løb være rart og sjovt, ingen tvang.

Sådan kom jeg i gang:
Jeg har dyrket mange forskellige motionstyper, og løb er jo ligesom altid grundlaget/opvarmningen. Men det er først senere i mit voksenliv, at det er blevet en selvstændig motionsform for mig.

Min playliste:
Alt med højt tempo, bl.a. Guns 'N Roses. Det skal larme i mine ører, jeg skal kunne synge med, og så giver det ekstra energi, når det er numre, som jeg gerne vil blive ved med at høre igen og igen, for så kan turen blive længere. Musik betyder rigtig meget for mig.

Min store løbedrøm/mit næste løbemål:
Måske en dag at gennemføre et maraton.

Min første løbetur:
I 1. klasse løb jeg det obligatoriske motionsløb på skolen. Jeg kan huske, at det var en fed fornemmelse at løbe til for alvor, spurte igennem og komme over målstregen som en af de første.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB 2013