Silas Holst dans
Humøret var højt til ALT for damernes store dansefest, hvor blandt andet Mie Moltke og Jan Svensson havde sammensat en stribe dansetrin.

Højt humør og rystende hofter til weekendens danseevent

Lattermusklerne blev trænet og hofterne rystet gevaldigt, da ALT for damernes danseevent 'Dans dig glad' løb af stablen den 30. oktober. Se billeder fra dagen her.

Kæmpe dansefest i Nørrebrohallen

Søndag den 30. oktober kunne man danse sig glad i låget sammen med nogle af Danmarks sejeste og mest professionelle dansere. Der blev løsnet op i kroppen og grint til den helt store guldmedalje, da ALT for damerne bød op til dans. 

Silas Holst, Ronnie Handskemager, Mie Moltke og Jan Svensson gav den fuld gas på scenen, da de lærte fra sig i tre inspirerende dansetimer sprængfyldt med energi, latter og svingende lemmer. Den fik ikke for lidt, da der blev danset til blandt andet Saturday Night Fever, Footloose, Grease og 'Shake it Off' med Taylor Swift.

Vil du danse med os i 2018, så læs mere og tilmeld dig her: www.dans2018.dk

Da Mie Moltke til sidst satte kvindeligheden i centrum, tog modige kvinder (og mænd) glædeligt imod udfordringen, og der var inspiration til alle med et åbent sind.

Det var en formiddag fyldt med glade veninder, søstre og sågar trofaste dansere, som havde valgt at bruge deres søndag i dansens tegn.

Tak for en god dansefest!

<img style="font-family: 'Gill Sans Mt'; font-size: 1.05em;" alt="" src="http://www.cdn.alt.dk/b66dafd210e54c1c8079233e198e8cb6/cdd875c0e62a4a0888d34b5a20ffad1a.jpg

?epieditmode=False" height="630" width="1000" />

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dans og Mie Moltke